tratament pentru negi?

•  
    • 71 mesaje
    19 Ian 2008, 12:51
    0 0
    Am incercat cu duofilm
  •  
    • 156 mesaje
    19 Ian 2008, 13:22
    0 0
    Eu i-am dat baietelului meu in fiecare zi cu suc de rostopasca si nu mai are nimic.
  •  
    • 5 mesaje
    19 Ian 2008, 13:50
    0 0
    Buna ziua! Singurele tratamente care au dat rezultate la negi / veruci sunt electrocauterizarea si crioterapia (inghetare cu azot lichid). Am incercat o gramada de tratamente naturiste, dar numai la dermatolog am reusit sa scap de ei. Incercati aici www.e-dermatolog.ro
  •  
    • 51 mesaje
    19 Ian 2008, 20:31
    0 0
    poti incerca cu tinctura de rostopasca, este foarte buna pt diverse afectiuni ale pielii si nu numai
  •  
    • 488 mesaje
    19 Ian 2008, 22:58
    0 0
    La primavara puneti pe negi coaja de nuca verde cu partea zemoasa pe neg si lipiti leucoplast.Dimineata pui alifie de galbenele.
    Intr-o sapatamana se ard singuri
  •  
    • 4411 mesaje
    20 Ian 2008, 16:39
    0 0
    Am avut un neg in copilarie si m-am dat mereu cu rostopasca (proaspata).Mi s-a vindecat cam intr-o saptamana.In schimb,sora mea nu a scapat de cauterizare..avea multi oricum saracuta.Intreaba un dermatolog mai bine,probabil ca nu toti negii se trateaza la fel.
  •  
    • 7 mesaje
    12 Mai 2008, 17:47
    0 0
    Eu am avut timp de aproape 5 luni un neg la un deget de la mana si se facea din ce in ce mai mare si ma jena foarte mult. Mi-am dat cu "Verruca removal gel" de la Scholl si a inceput sa mi se exfolieze putin cate putin. Cand a ajuns aproape de nivelul pielii, nu i-am mai dat cu gel si iar mi-a crescut la fel de mare. Am reluat tratamentul cu gelul respectiv si m-am dat cu el pana mi-a trecut de tot (cam in 3 saptamani). Va sfatuiesc sa va dati zilnic cu acest gel, pentru ca dupa parerea mea si-a facut treaba, dar trebuie sa fiti rabdatoare pana se duce de tot.
  •  
    • 247 mesaje
    12 Mai 2008, 19:12
    0 0
    prietenul meu are cativa negi p mana sh nu poate sa scape de ei...a fost la dr sh i i-a ars sau taiat, nu mai stiu exact anul trecut dar i-am aparut iar ...pana la urma cum scapi de ei?
  •  
    • 2581 mesaje
    12 Mai 2008, 20:04
    0 0
    Incearca sa faci rost de nitrat de argint. Dizolvi pulberea cu putina apa si cu un betigas pentru urechi, pui pe negi. Se usuca si cad singuri.Nu te doare si nu simti absolut nimic. Eu asa am reusit sa scap de ei, cu ajutorul unei doamne asistente foarte draguta. Nu au mai revenit niciodata. Succes!