Saltele sanatoase

•  
    • 481 mesaje
    18 Ian 2008, 19:38
    1 0
    Salutare tuturor

Am mare nevoie de o saltea noua si as vrea sa stiu din experienta voastra care sunt saltelele cele mai sanatoase si unde as putea sa gasesc o saltea sanatoasa si buna.
    Nu as vrea totusi sa dau 10 milioane :S

Multumesc frumos si o zi buna va doresc

P.S. acelasi lucru pentru scaun de birou pentru acasa
  •  
    • 7 mesaje
    25 Nov 2013, 20:15
    0 0
    Poti sa iti imbunatatesti suprafata de somn cu o saltea aditionala din lana naturala. Producator in Romania: merino. Au si site de internet, merino . ro
  •  
    • 507 mesaje
    30 Nov 2013, 23:10
    0 0
    Eu am avut o saltea ortopedica facuta de o firma de la Sibiu daca-mi aduc amintesi a costat 3,5 mil vechi.
    Am fost la un magazin acum 2 ani in iarna, ma durea spatele in portiunea lombara si vanzatoarea fara sa stie de problema mea, m-a invitat sa incerc o saltea Tempur. M-am asezat cu dificultate si m-am intins. I-am spus ca ma doare spatele de aceea ma misc asa, ea mi-a spus ca dupa 10 minute am sa ma simt f bine. Am fost sceptic, chiar nu am crezut deloc. Dupa 15 min, m-am dat jos si ca prin minune imi disparuse durerea. Dupa 2 zile mi-a revenit, m-am intors la magazin, am repetat experimentul si am avut acelasi rezultat. Dupa un an mi-am cumparat o satea Tempur, este enorm de scumpa, pretul este prohibitiv de nesimtit dar dupa un an de gandire m-am hotarat mai ales ca sotia mea avea dureri de spate mult mai accentuate decat ale mele.
    Este o saltea din burete cu memorie, face si Dormeo asa ceva dar buretele e de 2 cm pe cand la cea Tempur e de 15 cm. O recomand pt cei care si-o pot permite.