vergeturile
-
0 0ce trebuie sa fac pentru a combate vergeturile de pe coapse si fese, fiicei mele de numei 13 ani?
-
Salut.
Eu am 32 de ani si o fetita de 12 ani. Dar vreau sa-ti spun ca si eu am avut vergeturi pe coapse cam de la aceeasi varsta cu a fiicei tale. Si asta din cauza ca de la varsta aceea am inceput sa slabesc(eu fiind cam grasuna). Eu cred ca vergeturile fiicei tale se datoreaza aceeasi cauze. Ori a slabit ori s-a ingrasat brusc. Si eu am inceput sa-i tin fiicei mele un regim usor(adica mai putine dulciuri si masa de seara mai redusa) pentru ca si ea e mai plinuta si pe deasupra si foarte mancacioasa. Poti s-o dai cu crema Nivea Q10. Oricum ea este predispusa sa faca vergeturi. Se datoreaza elasticitatii pielii. -
Nu va suparati dar vergeturile din pacate nu au nici un remediu.Aceste vergeturi se datoreaza unor rupturi in tesutul conjunctiv aparute din cauza supraintinderii fibrelor de elastina si colagen.Acest lucru se intimpla la o supraponderare,dar si la pubertate sau in cazul inghitirii pilulelor anticonceptionale.Prin masaj adecvat numarul vergeturilor poate fi redus in timp si chiar si culoarea se v-a schimba.Folositi preparate antivergeturi pe baza de siliciu,de alge si hidroxiprolin.In cazul in care apare si celulita puteti folosi un anticelulitic.
Succes!! -
Buna, fetelor!
Vergeturile au si ele leac: la 2-3 zile aplicati un scrub pt corp(daca nu aveti bani acum,cred ca merge si sa amestecati malai cu ceva cit sa formeze o pasta)pe zonele cu probleme(pielea sa fie uscata) si masati superficial cu o perie de lemn-gasiti la Body Shop la Unirea--cit sportati, pina se inroseste pielea.Apoi aplicati o crema de corp. Mie mi s-a parut ca vad rezultate chiar dupa prima sedinta. E nevoie si de timp,sa se refaca tegumentul,dar merita.Eu am obtinut o superficializare importanta si in curind cred ca voi scapa de ele.
Asa ca -spor la treaba!