Pete maro fara ciclu
-
17 Ian 2008, 10:530 0Ma confrunt cu o problema. Nu mi-a venit CM din 20 nov. 2007. Dr. curant mi-a recomandat sa nu mai provoc CM cu Duphaston. De atunci, am perioade cand am dureri si stari de nervozitate ca de inceput de CM, apare o pata maronie pe chilot si atat. Nu stiu ce se intampla. Am facut o serie de analize in ziua 21 a CM (CM fiind provocat) si a reiesit ca am insuficienta ovariana progesteronica (diagnostic stabilit de medicul endocrinolog; valoarea: 1,89).Exista posibilitatea reaparitiei de la sine a CM cu o astfel de valoare? Medicul ginecolog mi-a recomandat sa stau sa astept CM cat e nevoie, fara sa iau alta medicamentatie. Spuneti-mi daca v-ati confruntat cu o astfel de situatie. Multumesc
-
18 Ian 2008, 20:25mama a luat Duphaston si ii venea cm f aiurea...o luna da...una decat o pata...o luna da...si tot asa...dar ea a fost operata de chist ovarian(6 cm)si cum avea 47 ani a presupus ca intra in menopauza putin mai devreme(dat fiind faptul ca i se extirpase un ovar).pana la urma a fost la medic si i s-a spus ca valorile hormonale sunt p.roaste datorita operatiei si duphastonului.si nu a mai luat.dar cm e la fel(o luna da,una ba...doar o pata).dar la e e doar o chestiune de timp pana i se opreste de tot(pt ca va intra in menopauza mai devreme,sau asa zise doctorul).cam atat stiu eu,nu sunt sigura ca ti-a folosit la ceva, poate esti mult mai tanara tu si nu se aplica...dar cum nu ai spus cati ani ai...m-am gandit ca merita mentionat.daca poti sa-mi spui si mie unde ai facut analizele endocrine(daca esti din buc.),am descoperit ca am un chist si mi s-a recomandat sa le fac.(si un pret daca poti,scuze de atatea cerinte,bugetu” asta de studenta
)