Atentie! Calciul se ia DUPA menstruatie!
-
16 Ian 2008, 19:560 0Dragelor, azi ORL-ista mea, discutand de una, de alta, s-a mirat foarte tare ca nu mi-a spus nici un medic pana acum ca nu se ia calciu, magneziu etc in timpul menstruatiei, il iei degeaba, pentru ca orice supliment mineral se pierde atunci.
De asta am umplut eu forumul cu subiecte legate indirect sau indirect de lipsa de calciu!
of of of pana ajungi la informatii... -
17 Ian 2008, 03:02n-are cum sa se piarda (mg) pt ca in cazul unora e chiar eficient la menstruatie(calmeaza crampele)
-
18 Ian 2008, 12:55Eu de vreo 5 ani am probleme cu calciul si iau in perioada c.m.Am luat si tablete si injectabil(intravenos si-a facut mai bine efectul decat intramuscular)...sa stii ca tot o asistenta de la o.r.l. imi face injectiile...am noroc, pt.ca e prietena mea si am incredere in ea.
-
18 Ian 2008, 18:27pe vremuri, crampele si hemoragiile menstruale se tratau cu clorocalcin. asa ca ma tem ca doctorita ta se cam inseala...
-
18 Ian 2008, 19:32mai, io iau clorocalcin de o viata + calciu in toate formele (intravenos, intramuscular si intracurular), si pot sa zic dupa cum urmeaza, despre clorocalcin :
- calmeaza crampele;
- mie una imi face bine sa il iau chiar la pms si am s-o fac in continuare;
- are efecte vasodilatatoare, care dau senzatia de relaxare (la crampe, sau dureri)
concluzia mea : n-am decat sa-l elimin, ca tot o sa-l iau
plus o portie dupa