Disperare

•  
    • 2 mesaje
    13 Ian 2008, 18:57
    0 0
    Poate par patetica dar va rog mult ajutati-ma.Am nevoie de sfaturile voastre.Am 30 de ani , din totdeauna mi-am dorit sa fiu cantareata , si nu o cantareata de doi lei , am voce foarte buna , o engleza de exceptie pentru ca am stat 3 ani in america , am destule calitati.Lucrez la o editura , si tare mult mi-ar placea sa fiu artista in alta tara , e un vis ce il am de la 5 ani ....e o dorinta ce ma arde in fiecare secunda in suflet , va spun , la servici knd trebuie sa ma concentrez la probleme de acolo eu ma gandesc la asta , ma rog la Dumnezeu sa imi dea vise sa vad cum ar fi pe scena .Par paranoica sau dezechilibrata mintal>poate vetzi crede ca topicul este facut la mantuiala de cineva .Retin extrem de multe melodii , sunt inebunita dupa muzica , vrau sa cant.

Va rog foarte mult nu radeti de mine
  •  
    • 1784 mesaje
    13 Ian 2008, 20:05
    0 0
    tu personal te-ai interesat care iti sunt optiunile??? adica eu cand vreau sau imi propun ceva, analizez si abordez toate pistele posibile si imposibilt. tu cum ai procedat?? sau ai rezumat totul la vreau,vreau,vreau...si atat!?
  •  
    • 2 mesaje
    13 Ian 2008, 20:16
    0 0
    Am fost tinuta"cu capul in apa" de parintii mei care mi-au interzis sa ma gandesc la asa ceva
    Deacceea vreau sa apelez la voi ,stiu ca se incepe de jos dar nu asta ma intereseaza , va rog ajutati-ma cumva
  •  
    • 2370 mesaje
    13 Ian 2008, 22:20
    0 0
    Du-te la preselectia Megastar.