chist ovarian

•  
    • 224 mesaje
    13 Ian 2008, 18:32
    0 0
    de cateva luni m-am simtit destul de rau...cam 2 saptamani pe luna aveam dureri(eu credeam ca de stomac),o stare de nervozitate,inainte de ciclu ma simteam obosita, imi venea sa plang la cea mai mica pb.ciclul mi-a venit,dar 5 zile nu am avut aproape deloc,dupa care a mai durat inca 6-7 zile ...mai abundent.am fost la ginecologul mamei,dar nu mi-a facut consult,nimic...mi-a spus ca la varsta mea(20 ani)...e o raceala si o sa treaca.intr-o seara(dupa ciclu...cam 2 zile),dupa ce am mancat ceva,am simtit o durere groaznica in abdomen,cam pe unde e situat apendicul.pt ca am sindrom premenstrual de mica,am presupus ca am racit sau ceva si am dat drumul la apa calda(in cada) si am facut o baie...sa calmez durerea.in loc de asta,am facut tensiune si am lesinat.logodnicul a chemat salvarea,mi-au dat calmante,o perfuzie,etc si m-au dus la spital...unde am aflat de chist.dar chistul are doar 2 cm.mi-a luat cam o sapt sa-mi revin,o alta sapt am fost bn,acum au inceput iar durerile ca de spm.iau tratament naturist de o luna,vreau sa vad daca exista vreo ameliorare.intrebarea mea e daca chistul da durerile astea atat de mari.daca ati trecut prin asa ceva si puteti sa-mi dati un sfat...pls do!
  •  
    • 95 mesaje
    14 Ian 2008, 08:46
    0 0
    Du-te la alt ginecolog. Pentru chisturi ovariene se prescriu de obicei anticonceptionale.
  •  
    • 224 mesaje
    14 Ian 2008, 17:56
    0 0
    multumesc mult pentru raspuns.ma voi duce.astept momentan sa treaca o luna de la aparitie(se pot resorbi singure chisturile).