Sindrom de hipercoagulabilitate sanguina

•  
    • 49 mesaje
    11 Mar 2004, 11:24
    0 0
    Dragi EVE, daca stiti ceva de acest sidrom, dar mai ales daca cunoasteti persoane care au putut pastra o sarcina, va rog din suflet sa nu ocoliti acest subiect si sa-mi raspundeti. Eu imi doresc sa raman insarcinata dar inca nu am gasit pe nimeni capabil sa-mi spuna si riscurile (sau consecintele) pe care ar trebui sa mi le asum. Multumesc anticipat.
  •  
    • 10 mesaje
    15 Mar 2004, 11:23
    0 0
    Draga mea, si eu am aceeasi boala ca sa o numesc asa. Raspuns se pare ca nu ne da nimeni, nici macar medici. Eu am descoperit un medic bun din "Urgenta Floreasca" Dr. Badiu - singurul care a stiut ceva despre aceasta problema. Si te rog sa ma crezi ca am fost la multi mmedici de-a lungul timpului. Se poate sa ramanem insarcinate, insa sarcina va fii cu probleme. In sensul ca ar trebui sa facem injectie cu heparina pe toata perioada sarcinii + alaptarii. Mai multe nu stiu nici eu sa iti spun pt. ca si eu ma interesz despre asta tot in vederea unei sarcini. Daca mai auzi ceva te rog sa imi comunici si mie. Mult noroc.
  •  
    • 49 mesaje
    16 Mar 2004, 11:48
    0 0
    Iti multumesc mult de tot pentru raspuns. Din doctor in doctor am ajuns si eu la fel ca tine, tot la un doctor Badiu, dar stiu ca profeseaza la spitalul Municipal. Oricum am maine programare la dumnealui la o clinica privata care sunt convinsa ca o sa ma cam usuce la buzunar, dar vorba ceea, unde merge suta merge si mia.
    Te tin la curent.
    PS daca lai cunoscut, si ai timp te rog sa-mi faci si mie o scurta descriere a . Merci