lacrimile fac rau pielii?
-
0 0In ultima vreme pling foarte des,si cum am o varsta,am inceput sa-mi fac griji ca lacrimile imi fac rau tenului.As vrea sa stiu daca dupa ce pling,ar fi mai bine sa-mi spal lacrimile alea sarate de pe fatza si sa ma dau cu o crema,desi numai de asta n-am chef,dar totusi,dupa ce ca sint suparata,sa-mi mai si accelerez imbatrinirea nu prea as vrea.Macar asa sa am grija de mine,ca altcineva n-are,si oricum nu le pasa.
-
buna. parerea mea e ca lacrimile nu dauneaza tenului. ia gandeste-te la copii cat de mult plang si au o fata minunata. supararea in general face rau tenului si intregului corp. cand plangi normal ca tii ochii mai stransi ca de obicei , iar daca plangi f mult e normal sa apara si ridurile . si tot ca o regula generala : cand esti suparat, amarat normal ca nu ai chef de viata si de ingrijirea ta. astfel toate defectele pe care le ai ies si mai mult in evidenta; nu mai hidratezi pielea, nu te mai aranjezi, nu te mai intereseaza nimic din ceea ce e legat de tine. si, precum spui, ai impresia ca nimanui nu-i pasa de tine. aici pot sa te contrazic, daca-mi permiti. mereu e cineva care-ti poarta de grija dar nu vrei sa accepti existenta acelei persoane . cand esti trist parca iti cade fata..dar ai observat vreodata fata ta cand te trezesti bine dispusa? parca esti foarte frumoasa, parul ti se aseaza asa cum vrei, radiezi toata, iar fata iti e numai zambet. si te intrebi ,parca, ce se tot uita oamenii pe strada la tine? au de ce : pt ca emani bucurie, tinerete( indiferent de varsta) -e ceva din interior.
nu stiu ce suparare ai, dar incearca sa tii cont de cum arati, sa te ingrijesti un pic pt ca altfel , mai tarziu, iti va parea rau. accepta tot ce ti se intampla, chiar daca nu e drept cateodata. poate D-zeu iti da cate o povara sa o duci pt ca stie ca esti puternica si vei putea face fata.
daca suferi din dragoste sa stii ca nu prea se merita . vezi-ti de viata si lasa in urma totul. fii fericita iar tineretea va sta mai mult la tine.
o zi buna iti doresc !