E posibil sa fi pierdut o sarcina?
-
12 Ian 2008, 09:360 0Am incercat pentru prima oara sa raman insarcinata si am avut contact sexual exact in ziua ovulatiei si la doar 4 zile dupa, am inceput sa am primele simptome : dureri de sani, ameteli, iar putin mai tarziu, greturi, stari de voma, mirosuri, febra, dureri de cap, oboseala excesiva si somnolenta. Cam in a 10-a zi dupa ovulatie am inceput sa am dureri abdominale insotite de urinari frecvente (am citit ca sunt normale la inceputul sarcinii), insa greturile au inceput sa devina de-a dreptul agresive, imi era atat de rau, incat imi venea sa chem salvarea. Mi-am facut si un eco acum 3 zile si doctorul mi-a spus ca endometrul pare modificat in urma aparitiei unei sarcini. Cu 3 zile inainte de ciclu, insa, am inceput sa sangerez, foarte usor la inceput, insa apoi destul de abundent, cu cheaguri si mi-au disparut complet si simptomele de sarcina. Totul s-a intamplat foarte repede, luni sau marti ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si nu stiu ce sa mai cred. Chiar am fost oare insarcinata ? Si daca da, embrionul se elimina de la sine sau trebuie sa merg la doctor pentru asta?
-
25 Feb 2008, 21:02Da endometru se elimina singur la fiecare ciclu.nu poti sa ai simtomt de sarcina de la doar 4 zile.dupa 10 zile poate.asa se spune daca ai avut un ciclu abundent si cu cheaguri si cu alt miros a fost un avort hormonal.asta se intimpla daca ai luat anticonceptionale.nu dispera ai fost aproape si eu am patito si de 6 luni incerc sa fac un bebe.multa bafta.
-
25 Feb 2008, 23:46E posibil sa fi fost un avort menstrual.
Daca nu a trecut mult de cand s-a intamplat fa-ti un test de sarcina. Nu stiu la cat timp se negativeaza, dar poti sa incerci.
Am patit-o si eu, dar sarcina mi-a fost confirmata prin teste de sange, urina si echografic.
bafta! si fa-ti analizele inainte sa incerci sa concepi!