despre SOMNUL piticilor

•  
    • 40 mesaje
    11 Ian 2008, 19:37
    0 0
    salutare evelor, marea mea problema este ca nu stiu ce sa ma ai fac cu piticul meu, care are 1 an si sase luni , si doarme foarte rau de cand s-a nascut.Insa acum intrece orice masura, se trezestenoaptea devreo 3-4 ori si vrea luat in brate, dar se trezeste asa casi cand nici n-ar fi dormit, adica foarte fresh.Noi am ajuns intr-o asa o stare de oboseala ca nu ne mai intelegem.Cred cade cand l-am nascut am avut doar 3 nopti in care nu s-a trezit deloc.In rest pana acum cateva luni se trezea o data maxim de doua ori pe noapte,insaacum e prea prea si nu mai stim ce safacem cu el.Sau pot spune ca pe la 11-- 14 luni se trezea pe la 2 noaptea si se juca vreo 2 ore darasa cum am mai spus ca si cum nici n-ar fi dormit deloc, cede obicei doarme pe burtica , si se ridica direct si gata era , la joaca si cu maregreu adormea la loc.Mentionez ca pe vremea aia il culcam o data la amiaza apoi mai adormea pe la 11 -12 noaptea,iar acum are program :setrezeste la 8 , il culc la ora 13 si apoi la 10 seara si nici un remediu.ce sa ma mai fac.Am o mare rugaminte catre evele care cunosc numarul de telefon al pediatrei ANA CULCER, poate ea ma poate ajuta.
    va multumesc