par subtire,electrizat

•  
    • 167 mesaje
    11 Mar 2004, 10:02
    0 1
    Va rog din suflet ajutati-ma!!!! Parul mau se electrizeaza cumplit.Ma spal pe cap la doua zile pentru ca altfel nu as putea iesi pe strada atat de repede se ingrasa.Dar firul de par s-a subtiat si se electrizeaza foarte usor.E un adevarat chin pentru mine.Inainte nu aveam probleme cu parul(m-a spalam pe cap la 4-5 zile) si se arnja foarte usor.Dar de cand am inceput sa experimentez tot felul de sampoane existente pe piata(Elseve,Timotei,Pantene,etc) m-am dat peste cap caci parul meu a inceput sa se deterioreze foarte rau si nu mai gasesc solutii. Acum iau URZICA capsule, cica e buna pentru unghii si par.Sper!!!Dar va rog mult, daca v-ati lovit si voi de problema mea si aveti solutii, spuneti-mi.Astept sfaturile voastre.
  •  
    • 167 mesaje
    11 Mar 2004, 10:29
    1 0
    Am uitat sa va spun ca am incercat si toate sampoanele de la Avon iar acum incerc un sampon de la Gerovital pe baza de plante. Dar deocamdata...nimic
  •  
    • 132 mesaje
    12 Mar 2004, 12:46
    0 0
    Am citit tot aici pe forum, pe la diverse subiecte, ca pentru ingrosarea firului de par e bine sa pui o lingurita de bere in apa de limpezire, iar impotriva electrizarii o lingurita de otet de mere in apa de limpezire.
    In legatura cu ingrasatul parului, am aceasi problema dar pana acum n-am gasit solutie.Incerc acum un sampon nou: Petroll hahn - 80.000 lei pe la plafar. Scrie pe el ca e sampon tratament pentru par gras. M-am spalat cu el doar de doua ori, asa ca inca nu pot vorbi de rezultate. Daca functioneaza, promit ca anunt pe forum.
    A, inca ceva, cand se va incalzii afara incearca sa umbli desculta pe pamant - ajuta la eliminarea energiei din corp si poate mai scapi de problema cu electrizatul.
    Te pupic,
    Lori
  •  
    • 41 mesaje
    12 Mar 2004, 14:42
    0 0
    si eu patesc acelasi lucru.Dar problema este ca nu intotdeauna.Nu stiu care este cauza. Este chiar enervant, vand vad ca m-i se lipeste parul de fata.Pentru mine singura solutie este fixativul si spuma. Dupa ce ma spal, imi dau pe par cu spuma, iar dimineata cand plec la serviciu, imi aranjez parul i il fixez cu fixativ. Am incercat si eu cu otet de mere, dar imi facea un par moale....... Va pup fetelor
  •  
    • 167 mesaje
    13 Mar 2004, 08:13
    0 0
    Draga Lori
    Am sa incerc si cu bere. Dar mi-am cumparat si lotiunea cu petrol si ulei de ricin de la Gerovital. M-am dat doar o dat dar o sa continui chiar daca miroase urat parul. Iar cu mersul desculta pe pamant...cam greu de facut. Ar trebui sa ma duc pana in cel mai apropiat parc si sa ma plimb putin numai ca nu prea am timp de asta. Muncesc foarte mult. Faci yoga?
  •  
    • 132 mesaje
    15 Mar 2004, 11:51
    0 0
    Mi-am luat si eu solutia de la Gerovital de o saptamana, dar miroase asa de urat ca n-am curaj sa o si folosesc!!
    Nu, nu fac yoga, am citit tot prin reviste ca te descarci de energie daca mergi descult.
    te pup
  •  
    • 1101 mesaje
    15 Mar 2004, 11:54
    0 0
    nu ar trebui sa te descurajeze mirosul...dupa ce te speli pe par, acesta nu mai miroase....si solutia chiar e buna...
  •  
    • 132 mesaje
    15 Mar 2004, 12:02
    0 0
    Tu ai folosit-o? Efectul se vede dupa o luna de folosire sau dupa mai mult timp?
    Multumesc mult
    Pupici
  •  
    • 167 mesaje
    15 Mar 2004, 13:54
    0 0
    Lori
    Eu sunt convinsa ca lotiunea are efect asa ca nu pot decat sa am rabdare pentru ca nimic nu se obtine dintr-o data. Si oricum parul meu chiar s-a deteriorat simtitor in ultima vreme ca alta solutie nu am. Miroase urat, pot sa spun ca in prima seara mi-a venit sa vomit pana am adormit iar a doua zi tot cu scarba m-am trezit. Desi ma spalasem bine pe cap. Apoi cand am iesit la aer mirosul s-a mai diminuat iar spre seara nu se mai simtea deloc. A doua oara deja ma obisnuisem. Dar avand in vedere ca pe sticluta scrie ca trebuie folosita de 1-2 ori pe saptamana apoi 2-3 luni pauza, cred ca nu e chiar imposibil de suportat.
    Succes.
  •  
    • 1101 mesaje
    15 Mar 2004, 14:41
    0 0
    am folosit-o mai demult si intradevar mi-a prins bine (adica a oprit caderea de par care la vremea aia era masiva). am folosit-o o data pe sapt timp de 4 saptamani...
  •  
    • 132 mesaje
    15 Mar 2004, 15:28
    0 0
    O sa incep si eu sa o folosesc saptamana asta. Sper sa fie buna!
    va pupic
  •  
    • 562 mesaje
    16 Mar 2004, 11:47
    0 0
    Uita-te la subiectul"reteta cu efecte extraordinare pentru par" si bafta.
  •  
    • 132 mesaje
    22 Mar 2004, 11:52
    0 0
    Desi m-am spalt pe cap de doua ori, inca mai miros a gaz!
    Sper din tot sufletul sa aiba efect si sa merite chinul!
    Va pup
    Bafta
  •  
    • 132 mesaje
    29 Mar 2004, 13:49
    0 0
    Tanca,
    Cum merge tratamentul cu gaz?
    Ai mai incercat si altceva?
    Si eu sunt in a treia saptamana de tratament..efectele le astept.
    pupici,
    lori
  •  
    • 13 mesaje
    29 Mar 2004, 16:53
    0 0
    Mi-am cumparat de la Wella un spray profesional, impotriva electrizarii parului(contine si cheratina). Am dat pe el 330.000. A meritat toti banii, deoarece am dat de 2 ori si am scapat de problema.
  •  
    • 167 mesaje
    31 Mar 2004, 15:20
    0 1
    Fetelor, in legatura cu tratamentul cu gaz nu pot sa va spun decat atat: deocamdata nici un rezultat. Intre timp m-am tuns scurt. Am scapat de tot parul negru care-mi mai ramasese la varfuri si acum arata mult mai bine. Dar de cazut cade la fel. Nu stiu ce sa cred. Nu intrerup tratamentul pentru ca eu cred ca rezultatele nu apar imediat. Dar... ma doare sufletul sa vad cum cade la spalat si pieptanat. Saptamana asta o sa-mi iau si ulei de masline si ulei de ricin si o sa ma dau pe cap dupa ce termin cu lotiunea.O sa va tin la curent cu toate.
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Apr 2004, 09:29
    0 1
    .
  •  
    • 161 mesaje
    1 Apr 2004, 09:35
    0 1
    Sa stii ca am mai auzit "de bine" despre henna, dar n-am avut curaj sa o folosesc si in plus am crezut ca este mai complicat, dar vad ca nu. Dar cat rezista, la cat timp o folosesti?
  •  
    • 161 mesaje
    1 Apr 2004, 09:37
    0 0
    la o luna?asa de des?
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Apr 2004, 09:41
    0 0
    .