spital de psihiatrie?

•  
    • 180 mesaje
    10 Mar 2004, 19:12
    0 0
    m-am gandit ca aici ar fi cel mai bine sa intreb. stie cineva vreun spital de psihiatrie din romania la un nivel cat mai apropiat de nivelul occidental? adica undeva unde cine e internat are sanse sa se simta mai bine, nu sa ajunga mai rau... sau eventual un centru de dezintoxicare pentru dependenti de droguri ... va multumesc!
  •  
    • 49 mesaje
    12 Mar 2004, 12:11
    0 0
    Centru de dezintoxicare in Bucuresti nu exista, din cite stiu eu decit la spitalul nr.9 .Cit despre psihiatrie la standarde occidentale... vise , din pacate, numai vise...
    Sanatate maxima!
  •  
    • 342 mesaje
    12 Mar 2004, 13:34
    0 0
    Asa e...centru de dezintoxicare este doar la Spitalul 9.
    Partea haioasa este ca odata iesiti din spital, majoritatea reaiau consumul de droguri pentru ca acolo nu prea se face terapie cu ei. Drogul inseamna dependenta fizica dar si psihica, iar in spital se rezolva doar cea fizica.
  •  
    • 180 mesaje
    13 Mar 2004, 23:49
    0 0
    deci nici o sansa? nu stiti pe nimeni cu astfel de probleme care a dat peste o persoana care sa o ajute? sau vreun tratament nu foarte scump in strainatate?
    grrr... ce de lucruri nu sunt asa cum ar trebui in tara asta
  •  
    • 49 mesaje
    14 Mar 2004, 10:10
    0 0
    Sa stii ca si in strainatate daca n-ai bani chiar nu te baga nimeni in seama.Sistemul lor de asistenta medicala "de stat" sau sociala este , in majoritatea tarilor mai rau ca la noi.Crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza.La noi sistemul asta e abia la inceput ( dezintoxicarea )dar a inceput sa functioneze, au nceput sa apara si psihologi specializati in asa ceva, totul este ca persoana in cauza sa-si doreasca cu adevarat sa se lase.Pentru ca, asa cum vad eu problema, aceste tipuri de persoane (care se apuca de droguri)au un echilibru psihic fragil si sunt foarte influentabile, pentru ca altfel nu vad cum ai putea sa te distrugi cu mina ta!
    Daca ai asemenea probleme sau stii pe cineva care are, nu mai amina mergi la Spitalul 9!
    Sanatate maxima!
  •  
    • 683 mesaje
    15 Mar 2004, 11:31
    0 0
    Spitalul 9 are centru de dezintoxicare, cunosc acolo un doctor psihiatru bun Luminita Mihai. Mai sunt centre de cosiliere, centre antidrog, infiintate de curand de primarie in fiecare sector, stiu doar 2 din ele in sect 1 la Centrul de plasament Sf. Ecaterina, iar in sect 6 pe Iuliu Maniu. Dar chestiile alea sunt doar formale. Daca ai nevoie de mai multe informatii despre ele ma pot interesa.
    Numai bine!
  •  
    D.P
    • 19 mesaje
    16 Oct 2007, 11:44
    0 0
    buna,imi poate zice cineva in cat timp dispare heroina din urina...as vrea s ma duk la spitalul 9,am auzit ca acolo se fac teste si am un prieten care are probleme cu drogurile Va rog ajutati-ma