...si acum ce inseamna asta?
-
8 Ian 2008, 14:280 0Buna Evelor. Multumesc ca sinteti mereu alaturi. Saptamina trecuta am scris referitor la "ciclul meu de culoare neagra", dupa ce am citit mai multe mesaje-pareri primite ma linistisem un pic, doar ca azi dimineata cind m-am trezit mi-am dat seama ca iar s-a inceput. De data asta e normal si chiar cu dureri de abdomen. Credeti ca trebuie sa imi fac griji?
Multumesc anticipat, pupic. -
8 Ian 2008, 14:49Du-te maica la medic nu mai sta sa intrebi pe forum, ai nevoie de un consult de specialitate, ca noi putem sa ne dam doar cu presupusul. Hai , fuguta la medicul ginecolog ce Dumnezu, ca doar nu este bau-bau.
-
8 Ian 2008, 15:27Du-te inainte sa se termine, medicul poate sa te ajute si fara sa te examineze local, e mai bine sa intrebi ce e cu hemoragiile suspecte decat sa stai sa iti faci griji sau sa te neglijezi.
Poate macar sa dai un telefon, INAINTE sa se termine menstruatia pe luna asta? -
9 Ian 2008, 19:51Buna ziua. Azi am fost la medic. De consultat nu a putut din cauza ciclului, dar dupa simptoame mi-a spus ca posibil e extrauterina si mi-a dat sa beau oxitocin si acvaritin. Sincer imi este frica asta inseamna ca eu nu osa mai pot avea copii. Multumesc foarte mult. Oricum dupa terminarea ciclului urmeaza sa trec un control, sper ca medicii sa imi spuna alta diagnoza.
Pupik