cred ca am facut cea mai mare greseala..

•  
    • 15 mesaje
    8 Ian 2008, 02:50
    0 0
    2 luni in urma am intalnit un tip deosebit...aproape perfect...ne intelegem ff bine si in plus a fost primul meu barbat...de vreo 2 sapt in tot spune ca ar vrea un copil...si eu mi-l doream..sau credeam ca il doresc...in seara asta am facut dragoste si el spera ca am ramas insarcinata...insa acum cred ca am facut o mare greseala..am doar 20 de ani...este ori a 14-a ori a 15-a zi de la prima zi de ciclu...e posibil sa fiu insarcinata...dupa cat timp pot sa fac un test de sarcina???
  •  
    • 705 mesaje
    8 Ian 2008, 04:28
    0 0
    pai vrei sau nu copilul ala? ca daca nu il vrei, atunci fuga la farmacie si cumpara postinor!
  •  
    • 15 mesaje
    8 Ian 2008, 05:45
    0 0
    sunt in italia...si nu stiu nici un medicament ''pt a doua zi'' ((
  •  
    • 1225 mesaje
    8 Ian 2008, 09:42
    0 0
    Erai in perioada fertila. Si chiar si in Italia se gaseste pilula de a doua zi, trebuie doar sa ceri la farmacie.
  •  
    • 3036 mesaje
    9 Ian 2008, 17:17
    0 0
    erai in perioada cea mai fertila...

postinor se gaseste in orice tara civilizata. daca nu vrei sa te apuci sa faci copii de la varsta asta, nu mai sta pe ganduri, fugi la farmacie cat inca mai e timp. postinorul costa, in Romania, vreo 50 RON (in Italia ar trebui sa aiba un pret similar).

...si data viitoare ar fi bine sa fii mai ferma si sa spui cu hotarare ce anume iti doresti si ce nu - ca uite ce usor ti se poate da viata peste cap, daca nu ai grija de tine.