Va rog un raspuns?
-
0 0azi cand am fost la toaleta am vazut pe chilot o pata de sange cam cat o nuca si mie ciclu mia trecut pe 4 ian bine nu de tot mai curgea chestie daia maro f descis si mia venit pe 31 dec si azi pe 6 am patit chestia asat de la ce poate fi?
1-este posibil sa fie ca am intrerupt anticonceptionalele cand inca mai aveam patru pastile
2-sau o fi de la frig? sau e altceva? -
of draga mea...inca o problema?banuiesc ca problema ta e de la intreruperea pastilelor...dar nu sunt doctor! anticonceptionalele nu le iei si le intrerupi cum vrei tu...
esti tanara...nu inteleg,singura ta ocupatie e sa mai gasesti cate ceva in neregula la corpul tau?e bine sa fi prudenta...dar la tine mi se pare deja obsesie,nu te supara pe mine!
decat sa iti pui atatea intrebari si sa iti faci atatea griji nu mai bine te duci frumusel si iti faci analize cap coada?poate asta te-ar linisti... -
Yoyomi,pata de sange poate fi si de la o posibila rana pe col.Nu vreau sa te sperii,doar ca trebuie sa incerci sa elimini toate posibilitatile.Sange in afara menstrei poate fi si de la anticonceptionale ,fireste,dar cel mai bine e sa mergi la medic.Pana atunci,stai linistita,nu poate fi nimic grav.Te pup