sunt insarcinata?

•  
    • 49 mesaje
    4 Ian 2008, 21:47
    0 0
    buna!ma numesc mona si am 25 de ani.am o fetita de 3 ani jumate si mi doresc inca un bebe.azi dimineata am facut un test de sarcina,pentru ca desi nu am nici o intarziere de ciclu menstrual(la mine oricum nu vine cand trebuie),am facut sex neprotejat in ultima vreme.am avut si ceva greturi,dar oricum testul e asa...de nerabdare.pe prospect scrie ca e valabil in primele 10 min.ei bine, a iesit negativ,am plecat de acasa si cand m-am intors si m-am uitat din nou la el,abia seara,a doua liniuta era prezenta,dar arata cam ciudat.ma gandesc totusi ca e ciudat sa apara daca hormonul nu exista.ati trecut prin asa ceva?astept raspuns,ca nu mai pot de nerabdare.pupici
  •  
    • 567 mesaje
    4 Ian 2008, 23:24
    0 0
    Testul este valabil exact atat cat scrie pe prospect(10 minute)!
    Dar ca sa numai ai indoieli mai fac inca un test!
  •  
    • 2081 mesaje
    5 Ian 2008, 10:29
    0 0
    S-ar putea sa fi insarcinata...eu am facut unul si era negativ si a doua zi...dar, cel mai bine e sa repeti testul!
  •  
    • 165 mesaje
    5 Ian 2008, 14:48
    0 0
    Ca si celelalte eve si eu iti recomand sa repeti testul.
  •  
    • 49 mesaje
    6 Ian 2008, 16:07
    0 0
    mersi mult pentru raspunsuri.sper sa va aduc vesti bune
  •  
    • 49 mesaje
    6 Ian 2008, 16:07
    0 0
    si erai insarcinata danuca 73??cunosc si eu pe cineva care era si a patit asa.bine,diferenta e ca eu vreu sa o "patesc".mersi ult pentru mesaj.te tin la curent.
  •  
    • 49 mesaje
    6 Ian 2008, 16:08
    0 0
    si erai insarcinata danuca 73?cunosc si eu pe cineva care era si a patit asa.bine,diferenta e ca eu vreu sa o "patesc".mersi ult pentru mesaj.te tin la curent.
  •  
    • 49 mesaje
    0 0
    si erai insarcinata danuca 73?cunosc si eu pe cineva care era si a patit asa.bine,diferenta e ca eu vreu sa o "patesc".mersi mult pentru mesaj.te tin la curent.
  •  
    • 49 mesaje
    0 0
    si erai insarcinata danuca 73?cunosc si eu pe cineva care era si a patit asa.bine,diferenta e ca eu vreu sa o "patesc".mersi mult pentru mesaj.te tin la curent.
  •  
    • 1431 mesaje
    7 Ian 2008, 17:10
    0 0
    mai repeta testul ca sa fi sigura .... dar eu cred ca nu esti daca au trecut cele 10 min si cea de a doua liniutza nu a aparut
    bafta ! de cand incercam si noi sa avem bebe si nimik .............of
  •  
    • 49 mesaje
    8 Ian 2008, 10:48
    0 0
    fetele simt ceva ciudat si nu imi mai aduc aminte de la prima sarcina.un fel de dureri asemanatoare cu cele menstruale,dar in mijloc,nu pe anexe.chiar daca nu sunt insarcinata,dureri menstruale e devreme sa am.azi noapte am avut dureri puternice de burtica,intepatoare,m-au trezit din somn.ce ziceti?
  •  
    • 2439 mesaje
    8 Ian 2008, 14:37
    0 0
    Zicem sa mergi la docktor :o :o :o
    Sau fa-ti testul de sange, hormonul HCG.

Successs
  •  
    • 1431 mesaje
    8 Ian 2008, 16:38
    0 0
    of mai .... faci si tu ca mine
    eu ziceam la fel ca tine , si mai mult char aveam si greturi , ma dureau si sanii ..........si nika
    cel mai bine mai fa un test .......si daca iese negativ ( in primelel 10 min ) iar durerile resp continua atunci inseamna ca ai altceva si fugi la un medic
    bafta !
    repet : si eu la fel ca tine , cand ii ziceam prietenei mele ca ma greturi , ca ma dor sanii , mijlocul etc , zicea ca sunt prea stresata si mereu cu gandul la bebe si subconstientul meu imi produce toate astea
  •  
    • 49 mesaje
    9 Ian 2008, 11:12
    0 0
    s-ar putea sa ai dreptate,dar totusi nu pot spune ca ma gandesc la bebe chiar insistent,pentru ca mai am un copil,si al doilea am zis ca e timpul acum sa vina,dar stiu ca vine cand vrea el...o sa vad,vineri imi fac un test iarasi,sau poate unul de sange.sper sa-i aduc isabellei un fratior.va tin la curent.mersi pentru mesaje.
  •  
    • 49 mesaje
    10 Ian 2008, 10:15
    0 0
    fetele....am facut un test d dimineata si a iesit negativ.asta e...un pic dezamagita...dar intr-un fel e bine pentru ca nu am apucat sa-mi tratez chisturile ovariene.cine,ce stie despre el?scap de ele?ma pot impiedica sa rama gravida?va pupic si va doresc sanatate.
  •  
    • 49 mesaje
    10 Ian 2008, 10:16
    0 0
    fetele....am facut un test de dimineata si a iesit negativ.asta e...un pic dezamagita...dar intr-un fel e bine pentru ca nu am apucat sa-mi tratez chisturile ovariene.cine,ce stie despre ele?scap de ele?ma pot impiedica sa rama gravida?va pupic si va doresc sanatate.
  •  
    • 49 mesaje
    10 Ian 2008, 10:17
    0 0
    fetele....am facut un test de dimineata si a iesit negativ.asta e...un pic dezamagita...dar intr-un fel e bine pentru ca nu am apucat sa-mi tratez chisturile ovariene.cine,ce stie despre ele?scap de ele?ma pot impiedica sa raman gravida?va pupic si va doresc sanatate.
  •  
    • 49 mesaje
    10 Ian 2008, 10:17
    0 0
    fetele....am facut un test de dimineata si a iesit negativ.asta e...un pic dezamagita...dar intr-un fel e bine pentru ca nu am apucat sa-mi tratez chisturile ovariene.cine,ce stie despre ele?scap de ele?ma pot impiedica sa raman gravida?va pupic si va doresc sanatate.