AM DEPRESIE
-
0 0am 15 ani si am depresie...nustiu ce sa fac..... ma simt groaznic.....nu vreau sa vb cu nimeni pt ca nu ma vor crede....cand sunt sg ma simt groaznic , si plang foarte mult iar cand sunt in prezenta cuiva nu mai am nicio problema si sunt intr-o stare minunata......nustiu ce sa cred....va rog ajutatima
-
Sunt foarte singura ...am 15 ani si dupa ce am fost intro gasca de copii super draguutzi acuma relatiile sau racit....ma impac bine cu prietena fratelui meu careia ii spun tot.....as vrea sa pot avea prieteni dinou sa fim apropiati , sa mergem la piscina vara , sa dansam sa ne distram .,....dar stau in casa in fiecare zii si nu fac nimic ...vreau sa pictez , sa fac teme , sa creiez haine , sa ma inspir .....as vrea sa pot ajunge artista dar ....parintii mei au indoieli.........nustiu ce sa cred acum.....sunt foarte trista si simt ca nu mai pot......nici nu fac baie , sunt o epava....mie atat de mila de mine.......si chiar nu pot spune ca sunt urata deloc, daca am fost selectionata sa fiu model...era visul meu.......profesorii ma plac , am note bune dar vreau altceva....vreau sa mi se intample ceva special....pana atunci...ma refugiez in camera mea si plang
-
Sunt foarte singura ...am 15 ani si dupa ce am fost intro gasca de copii super draguutzi acuma relatiile sau racit....ma impac bine cu prietena fratelui meu careia ii spun tot.....as vrea sa pot avea prieteni dinou sa fim apropiati , sa mergem la piscina vara , sa dansam sa ne distram .,....dar stau in casa in fiecare zii si nu fac nimic ...vreau sa pictez , sa fac teme , sa creiez haine , sa ma inspir .....as vrea sa pot ajunge artista dar ....parintii mei au indoieli.........nustiu ce sa cred acum.....sunt foarte trista si simt ca nu mai pot......nici nu fac baie , sunt o epava....mie atat de mila de mine.......si chiar nu pot spune ca sunt urata deloc, daca am fost selectionata sa fiu model...era visul meu.......profesorii ma plac , am note bune dar vreau altceva....vreau sa mi se intample ceva special....pana atunci...ma refugiez in camera mea si plang
-
oare chiar sunt alintata?eu nu cred.....vreau sa va spun o chestie: la scoala baietii ma plac si fetel;e deasemenea, calatoresc , am bani , am cel mai trendy telefon , merg la partyuri dar ma simt foarte singura si simt k unii ma evita , din inalta blonda fata , model si desteapta am ajuns .....un .,....gunoi....nustiuu ce sa fac ....ma simt extrem de pusttiita ....poate ca am nevoie de dragostea cuiva.......nustiu .,..va rog ajutatima pentru ca cred ca in adulti pot gasi raspunsul deoarece ei gandesc matur , va rog ajutatima!
-
Chiar nu gasesti nimic care sa te atraga? Un film, o carte, o iesire cu prietenele, nu-ti place sa vizezi cu ochii deschisi, poate la un baiat? Hai mai.. sunt atatea lucruri interesante de facut la varsta ta... esti norocoasa.. daca tu te plangi ce sa zica alte fete.. cu adevarate pb, care poate n-au atuurile tale.. ele cum crezi ca se descurca? Esti plictisita.. implica-te in ceva.. hai, inca un pic.. pana luni cand incepe scoala, cum bine a zis o eva pe aici.
-
asa-i ca te gandesti la cineva care, din pacate, nu se gandeste la tine?
care nici nu te observa?
am stat un pic si m-am gandit ce faceam eu la 15 ani si care era motivul tristetilor mele la acea varsta
and... guess what!!! totul era foarte bine, mai putin faptul ca eram prea mica de varsta pentru cel la care visam
el avea 20 si ii placeau fetele cu 3-4 ani mai mari ca el
oare de ce?
evident, 10 ani mai tarziu, de fiecare data cand ne intalneam avea o "noua" prietena. ultima cu care l-am vazut era cu 10 ani mai tanara
-
Daaa...cam multa plictiseala in jurul tau. Miros putina lauda de sine??!!! Nu stiu de ce am impresia ca esti cam cu nasul pe sus dupa felul cum gandesti si pui problema, de unde si starea prin care treci, neincrederea in tine, etc.
Ceea ce ti-as sugera este sa mai exersezi putin la gramatica...asta ca sa poti afirma desteptaciunea cu care te laudai mai sus.
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar daca la varsta ta nu-ti pui un pic la punct partea gramaticala, se va ingrosa randul celor care fac misto de blonde. -
Asha e,,,tin la un baiat care si el cred ca ma place dar el desi imi face curte etc etc nu face acel pas important....Stiu , si ai avut dreptate cu faptul ca sunt poate cu nasul pe sus si acum regret amarnic.....daca as fi fost mai chibzuita si mult mai calculata nu ias fi indepartat pe toti...El e singurul care nu s-a speriat de modul meu de a fi....si chiar mam schimbat si ma voi schimba in bine in continuare pentru ca am realizat faptul ca posetele gucii si shopping-ul in Milano nu itzi dA acel comfort sufletesc al unei imbratisari si al unei vorbe calde din partea celui la care tii in secret si pentru care plangi in secret noaptea......Shi celei care mia dat mesajul ca am probleme cu gramatica ii spun faptul ca recunosc ce am gresit la mesaj si unde am gresit .....am vrut sa corectez dar.....mia fost umpik lene

-
vreau sa spun ca tipul la care ma gandesc e foarte atent cu mine si dragutz , ma invitat o data undeva sa iesim noi , dar credca am o fobie , mie frica de baieti, mie teama ca o sa ma fac de ras , ca nu stiu sa sarut etc etc.......prostii dinastea de adolescenti...mam dus cu el a fost foarte dragut dar ....credca a fost dezamagit ca nu am facut nimic niciun pupic nimic......pe cand alte fete sar culca cu el...