caut endocrinolog

•  
    • 952 mesaje
    3 Ian 2008, 21:46
    0 0
    buna evelor si la multi ani,sper sa aveti un an bun cu multe realizari.Am o rugaminte ,va rog dati-mi sugestii ,caut un endocrinolog bun,care are rabdare si experienta.Acum ,mai sunt si pretentioasa pt. ca in relatia cu medicii intotdeauna m-am inteles mai bine cu barbatii,asa ca, preferabil de genul masculin ,a sa nu uit,din Bucuresti,multam anticipat.
  •  
    • 567 mesaje
    3 Ian 2008, 22:12
    0 0
    Cei mai buni medici din Bucuresti sunt la Sanador si Med Life.Eu ma duc pt orice problema la Med Life.e simplu dac vrei iti dau nr de la ei,suni si iti faci programare la endocrinolog(barbat),nu stiu sa-ti dau un nume dar te lamuresc fetele de la receptie.Nici cat costa un consult nu stiu sa-ti zic cat este,dar intrebi.
    Eu,am fost la urologie si sa-ti zic asa informativ ca am stat de vb cu doctorul 5 minute si ca mi-a dat "o foaie cu ce analzie tre sa fac" m-a costat 700.000,apoi a doua zi m-am dus cu rina si sa-mi ia sange si m-a costat aproape 2 milioane.in fien acolo sunt incluse mai multe analize.
    Inca odaata ti-am spus asta asa informativ sa-ti faci o idee dar sincer,medicilor de acolo chiar le pasa de sanatatea ta si orice informatie se palteste ca asa este in Romania.

Multa bafta si sanatate!
  •  
    • 567 mesaje
    3 Ian 2008, 22:17
    0 0
    Scuze pt greseli! Fratilor,dar abia se misca forumul asta!
  •  
    • 952 mesaje
    3 Ian 2008, 22:18
    0 0
    multam raissuca,o sa incerc si ce m-ai sfatuit ,tu ce mai faci ,cum te mai simti?
  •  
    • 567 mesaje
    3 Ian 2008, 22:32
    0 0
    Tot asa,multumesc mult de intrebare,inca nu stiu cum au iesit analizele pt ac am fost sa le i-au.Nu s-a lucrat intre sarbatori si cu vremea asta nici nu iti vine sa iesi din casa.
    Am sa merg sa le i-au dar astept sa-mi treaca ciclu sa pot sa-mi fac si ecografia abdominala si sa-mi citeasca si medicul ce mi-a iesit.

Uite numarul de telefon de la Med Life-021.209.40.30,in cazul in care te hotarestib sa mergi la ei
  •  
    • 567 mesaje
    3 Ian 2008, 22:34
    0 0
    Nu stiu ce am de mananc din litere!
  •  
    • 952 mesaje
    3 Ian 2008, 23:00
    0 0
    multam raissuca..o sa te faci bine ,trebuie sa ai rabdare,multam pt. tot si grija mare de tine.
  •  
    • 476 mesaje
    4 Ian 2008, 13:00
    0 0
    Eu merg la Parhon de 12 ani; imi iau recomandare de la medicul de familie si nu platesc nimic. De ce sa merg la particular cand imi opresc cateva milioane din salariu impozit?
    Ti-l recomand cu mana pe inima pe prof Dumitrache.
    Multa sanatate iti doresc!