sarcina dupa menstruatie?

•  
    • 705 mesaje
    3 Ian 2008, 20:40
    0 0
    E posibil asa ceva? Prietena mea cea mai buna a comis-o - a ramas insarcinata dupa ce s-a culcat cu prietenul ei a doua zi dupa ce i s-a terminat menstruatia. Bineinteles ca e neplanificat si acum sta in dubii daca sa faca avort sau nu, dar pe mine ma frapeaza faptul ca a putut sa ramana insarcinata in perioada aia.

Stiam cu siguranta ca in timpul menstruatiei si fix dupa nu poti ramane, ca doar nu esti inca la ovulatie.

Si totusi i-au iesit 3 teste pozitive si e planificata la doctor luni, saptamana viitoare. Dar n-au cum sa iasa testele pozitive, toate 3, daca ea nu este, nu?

Spuneti-mi si voi ce parere aveti si daca ati mai auzit de asa ceva, pentru ca eu una credeam ca le stiu pe toate si uite ce se poate intampla...
  •  
    • 1431 mesaje
    3 Ian 2008, 20:46
    0 0
    nu am mai auzit asa ceva , sincer
    cat a durat menstruatia ? poate a durat vreo 8 zile si daca s-a culcat la 2 zile dupa este posibil deoarece perioada de ovulatie , in mare , este cuprinsa intre a 10-18 zi
    asa k tot ce este posibil , nu ? doar cele 3 teste nu pot fi eronate , eu asa cred
    hai iesea unul eronat dar 3?
    cati ani are ?
  •  
    • 705 mesaje
    3 Ian 2008, 22:10
    0 0
    Nu cred s-o fi tinut atat de mult.. dar nu stiu cu siguranta. In orice caz, are 23 de ani si n-ar vrea sa lase copilul, pentru ca nu e nici pe bancile liceului, nu-i nici singura etc.. Dar parca nu-i nici momentul.

Ma rog.. mie inca mi se pare foarte ciudat. Stiam ca spermatozoizii pot rezista mai multe zile in vagin... Sa fie asta explicatia? Oricum, mi se pare foarte aiurea si n-am mai auzit pana acum de asa ceva.
  •  
    • 1431 mesaje
    3 Ian 2008, 22:45
    0 0
    of...nu stiu si nu am mai auzit asa ceva
    da cica spermatoz. traiesc pana la 3 zile , poate este una din explicatii
    dar si avortul e cam naspha of nasola situatie
  •  
    • 2576 mesaje
    4 Ian 2008, 02:19
    0 0
    mda se poate, mai stiu cazuri.
    de asta nu te poti baza pe metoda calendarului.
  •  
    • 585 mesaje
    4 Ian 2008, 02:35
    0 0
    si eu stiam ca se poate,ce situatie urata...
    si mai stiu ca testul se face la 3 sapt de la contactul respectiv sau la o saptamana de la intarziere.
    poate are noroc si nu este.cine stie?!
  •  
    • 15 mesaje
    4 Ian 2008, 14:36
    0 0
    Te-ai gandit ca era insarcinata dinainte de a avea acel contact? Oricum, la consult medicul poate sa iti spuna cam de cat timp e sarcina.
  •  
    • 5531 mesaje
    4 Ian 2008, 14:53
    0 0
    E posibil ca Macanel sa aiba dreptate.
    Se poate ca ea sa fi fost insarcinata deja si i-a venit menstruatia peste sarcina. Din astea s-au mai auzit.
  •  
    • 705 mesaje
    4 Ian 2008, 17:49
    0 0
    Pai ea are deja o intarziere de aproape o saptamana si a fost singurul ei contact din ultimele luni, e imposibil sa fi fost insarcinata inainte.

Testul l-a facut dupa intarziere, deci nici prea repede, ca sa nu fie corect.

Iubitul ei fusese plecat din tara o vreme si s-a intors in perioada in care ea era la menstruatie, iar finalul acesteia au facut sex fara prezervativ, convinsi ca n-o sa fie nicio problema.

Asta asa.. sa ia aminte cine are de gand sa folosesca metoda calendarului ca nu prea functioneaza!
  •  
    • 116 mesaje
    4 Ian 2008, 18:09
    0 0
    Intr-adevar,sunt femei ce incep sa ovuleze din prima zi ce menstruatia a luat sfarsit.O prietena timp de cateva luni mergea la ginecolog pentru a afla care sunt zilele in care este fertila.
    Si nu mica i-a fost mirarea cand a aflat ca ea de fapt poate sa ramana insarcinata de indata ce i-a sfarsit menstruatia.
    Precizez ca durata menstruatiei este de o saptamana!
  •  
    • 9 mesaje
    10 Ian 2008, 12:53
    0 0
    Buna, am citit intamplator mesajele voastre si cred ca le-am citit la momentul potrivit, am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, nu prea se incadreaza in subiect dar cred ca este oarecum apropiat.Problema mea sta cam asae 23 dec mi-a venit menstruatia, pana aici totul k, pe 1 si respectiv 2 am luat cele 2 pilule de postinor, iar pe data de 3, respectiv 4 alte 2 pilule,pe 7 am facut un test care a iesit negativ, si minune azi am mai luat 1 doza de postinor,intrebarea mea e urmatoarea, care sunt sansele sa raman insarcinata?Astept rasp voastre, va multumesc mult
  •  
    • 9 mesaje
    10 Ian 2008, 12:54
    0 0
    Buna, am citit intamplator mesajele voastre si cred ca le-am citit la momentul potrivit, am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, nu prea se incadreaza in subiect dar cred ca este oarecum apropiat.Problema mea sta cam asae 23 dec mi-a venit menstruatia, pana aici totul k, pe 1 si respectiv 2 am luat cele 2 pilule de postinor, iar pe data de 3, respectiv 4 alte 2 pilule,pe 7 am facut un test care a iesit negativ, si minune azi am mai luat 1 doza de postinor,intrebarea mea e urmatoarea, care sunt sansele sa raman insarcinata?Astept rasp voastre, va multumesc mult
  •  
    • 9 mesaje
    10 Ian 2008, 12:54
    0 0
  •  
    • 9 mesaje
    10 Ian 2008, 13:36
    0 0
    Stiu ce scrie in prospect, problema e ca de fiecare data s-a spart prez si ultima data s-a pierdut ca sa zic asa in mine.Stiu ca nu e o metoda care trebuie fol zilnic, dar a fost singura cale de-a nu ramane insarcinata, am cerut si sfatul medicului si mi-a zis sa iau si a treia doza, adica nu am luat-o dupa capul meu, dar intrebarea e , se poate intampla sa raman insarcinata?
    Stiu ca apar dereglari hormonale si mi le asum mai degraba decat o sarcina, astept rasp, multumesc ca mi-ai raspuns
  •  
    • 1703 mesaje
    10 Ian 2008, 14:21
    0 0
    mandruta, foloseste prezervative durex, in nspe mii de ani nu am avut nicio surpriza cu ele.

la intrebare nu pot raspunde, ca n-am luat niciodata, n-a fost cazul si nici n-am citit vreun prospect.
  •  
    • 9 mesaje
    10 Ian 2008, 14:53
    0 0
    Problema e ca am fol.prez. DUREX si totusi s-au spart asa ca nu sunt sigure 100%, insa acu nu stiu daca e posibil sa fi ramas insarcinata sau nu, asta e marea problema si intrebare
  •  
    • 1703 mesaje
    10 Ian 2008, 15:40
    0 0
    de 2-3 ori la rand? sigur le-ati folosit corect, asa cum scrie in instructiuni? ma mir, ca am si vazut un documentar despre cum sunt fabricate si, mai ales, testate, fiecare in parte.
  •  
    • 9 mesaje
    10 Ian 2008, 15:55
    0 0
    De cand nu mai iau pilule, am fol. doar prez. DUREX, si nu e prima data cand se rupe, am mai patit si anul trecut si la fel a trebuit sa iau 2 doze de postinor la intervale mici de timp, insa atunci nu a fost nici o problema, dar acu...sper ca totul sa fie k, asa ca asta e cu prez fie ele durex sau altele, se pot intampla accidente eu sunt exemplul cel mai elocvent, iar vis a vis de fol lor corecta nu e prima data cand fol prez eu zic ca s-au fol foarte corect, insa s-au rupt, asta e, insa problema acu este daca e psibil sa fi ramas insarcinata sau nu, asta e dilema, ca dupa o astfel de experienta nu vreau sa mai aud de prez, pilule sunt sfinte, indiferent de cine, ce zice
  •  
    • 514 mesaje
    10 Ian 2008, 16:08
    0 0
    posibil sa fie insarcinata si sa fi avut ciclu normal.
    chiar eu am patzit asta: am avut ciclu normal ca si cum nimic nu era in neregula cu mine, numai ca mergeam deja pe 3 luni de sarcina. m-am socat!
  •  
    • 5 mesaje
    10 Ian 2008, 16:09
    0 0
    Nu stiu ce sa va raspund dar cert este ca eu vreau un copil si am fost la medic(in spania ca aici locuiesc)si mi-a zis medicul ca copilul se concepe in primele 19 zile de cand a incept menstruatia ..., poate ca era in perioada de 10 zile