diabet
-
0 0am citit ca exista un aparat pentru scaderea glicemiei, il folosise si vadim tudor.stiti de unde poate fi cumparat?sau niste medicamente mai bune , ca tot nu scade glicemia.
-
da!aparatul este pt a preveni aparitia complicatiilor in diabet.s-au obtinut si scaderi ale glicemiei.mama mea l-a folosit initial la d-nul Adrian Florea in Bucuresti,apoi l-am cumparat pt a nu mai face naveta(noi suntem din Ploiesti).il poti gasi la reprezentanti Tienshi,singurii care au obtinut dreptul de vanzare in tara noastra.nu sunt repr Tienshi,dar iti pot face legatura cu cel de la care l-am cumparat noi.tu decizi!
-
610, ai incercat sa tii dieta prescrisa de medic , dar exact cum ti-a prescris-o el, cu cantarul, eventual, pana te echilibrezi, impreuna cu medicamentele si putin mai multa miscare. Iti spun eu ca da roade. Daca nu reusesti, ai grija ca am citit undeva ca medicamentele de diabet trebuie schimbate cam la jumatate de an, de aceea trebuie sa te prezinti la medicul tau pentru a evalua el cata eficacitate mai au ele. Incearca totusi mai multa miscare, da? Si asta zilnic.Eventual mersul pe jos daca nu mergi la sala sau daca nu ai nici un aparat pe acasa. Succes!
-
mihosh, este vorba de acel aparat la care se folosesc acele ceaiuri?
Si cumnatul meu a luat de la Tienshi un aparat pentru diabet dar la el n-au fost rezultate .... sau n-a avut el rabdarea sa faca tratamentul asa cum trebuie.
La el rezultate bune au fost la acel aparat "spiridus".
Iar 610 sunt roni sau dolari?
Stiu ca au schimbat si eu preturile la medicamente de o luna.... s-o fi schimbat si pretul aparatului? -
da!dar intradevar,mama mea a urmat tratamentul cu strictete si rezultatele s-au vazut.era destul de speriata,caci tocmai obtinuse o avansare a arteriopatiei diabetice.acum e bine.au trecut 2 ani de atunci.in cazul mamei mele a fost destul de complicat.un diabet de peste 20 de ani,care devenise rebel,nu mai raspundea la tratamente orale,iar oscilatii le glicemice erau destul de dese si cu diferente mari.atunci i-am inlaturat complicatiile,iar timp de 2 ani apoi am mers pe combinatii de suplimente naturiste asociate medicamentelor.acum e bine,variatii glicemice sunt dar mici.deci,scaderea valorilor glicemice am obtinut-o prin asociere de medicatie curenta,regim alimentar si combinatie de suplimente naturiste.a fost mama mea un gen de cobai pt tratamentele mele,dar am reusit cu voia lui Dumnezeu.
P.S.regimul alimentar nu a fost deloc strict.mama e o pofticioasa,iar gandul ca nu poate manca crestea valoarea glicemica.asadar am preferat sa guste tot ce ii place,dar doar sa guste.asa a fost mai usor. -
din fericire nu am eu diabet ci bunicul meu, a tot citit de aparatul lu vadim tudor si de aparatul "spiridus".
aparatul spiridus cat costa si de unde poate fi cumparat?el are glicemia cam 200-250 si bunica peste 300.
stiti vreun aparat si pt scaderea tensiuni arteriale?va multumesc pt raspunsuri.daca aveti vreun nr de tel va rog sa imi dati mesaj privat -
pentru chestii naturiste la astfel de afectiuni va recomand produsele d ela doua firme pe car ele stiu. E vorba de Elidor care au sediul in Bucuresti pe str Lamiitei nr 2 dr. Elena Ruxandra sau dr. Elena Andrei(zona rond Cosbuc/11 Iunie) si sunati la 021 336 77 78 si pe o alta firma Star International Med (str. Dimitrie Bolintineanu 5), zona Coltei, Hristo Botev 021-313 94 81 (dr. Salman il cheama). Sananate tuturor si bucurii!