Intrebare?
-
0 0O prietena de-a mea ma intreaba daca poti face hemoroizi de la sex anal??? voi ce credeti e posibil?
-
yoyomi parerea mea,lasa sa posteze prietena ta "ce-o doare"..,din cunostintele mele ,sexul anal poate produce fisuri anale ,si prin urmare poate acutiza hemoroizii daca acestia sunt prezenti.hemoroizii apar din cauza ereditara,hormonala,alimentara ,in urma traumatismelor ..asa ca ,mare grija si cu aceste practici sexuale!si mai mult ,ai grija de tine,in cazul in care aceste informatii iti parvin pt. stricta necesitate si nu pt. cea a unei prietene!
-
Hemoroizii pot aparea si de la constipatie,de la sedentarism-statul f mult timp pe scaun-nu neaparat de la sex anal.Parerea mea e sa incerce si spalaturi externe cu ceai de coada soricelului, de 2 ori pe sapt,sa evite hartia igienica aspra,sa nu fie constipata.Si sa fie atenta daca nu cumva sangereaza.Cunosc persoane care fac sex anal des si nu au absolut nimic,doar ca trebuie avut grija cat de des e facut si cat de igienic.Folosirea lubrifiantului de asemenea este obligatorie.Cam atat.