Intrebare?

•  
    • 297 mesaje
    2 Ian 2008, 23:23
    0 0
    O prietena de-a mea ma intreaba daca poti face hemoroizi de la sex anal??? voi ce credeti e posibil?
  •  
    • 952 mesaje
    2 Ian 2008, 23:39
    0 0
    yoyomi parerea mea,lasa sa posteze prietena ta "ce-o doare"..,din cunostintele mele ,sexul anal poate produce fisuri anale ,si prin urmare poate acutiza hemoroizii daca acestia sunt prezenti.hemoroizii apar din cauza ereditara,hormonala,alimentara ,in urma traumatismelor ..asa ca ,mare grija si cu aceste practici sexuale!si mai mult ,ai grija de tine,in cazul in care aceste informatii iti parvin pt. stricta necesitate si nu pt. cea a unei prietene!
  •  
    • 297 mesaje
    2 Ian 2008, 23:47
    0 0
    ea ma pus sa va intreb pt ca ea nu are calculator zice ca are o unflatura mica exact la iesirea din anus si cand o atinge parca e tare, ca un fel de vena umflata, nu o doare doar ca zice ca ea a fost destul de mult constipata. e posibil sa fie hemoroizi?
  •  
    • 952 mesaje
    2 Ian 2008, 23:57
    0 0
    din ce descrii tu ,par a fi hemoroizi!
  •  
    • 297 mesaje
    3 Ian 2008, 00:01
    0 0
    ms mult o sa ii spun presupun ca nu e grav nu, si e doar unul ca are doar o umflatura? se pot trata sau macar sa stagneze? ea a zis ca sa dat cu unguent cu galbenele si propolis e bine sau nu? bine pana ajunge la medic
    si inca ceva intreaba daca cumva chilotei tanga agraveaza situatia?
  •  
    • 86 mesaje
    3 Ian 2008, 11:27
    0 0
    Cu siguranta ca tanga afecteaza hemorozii !!!Sa se duca la farmacie si sa ia unguent si supozitoare HEMORZON si daca vrea poate sa iau si ceai antihemoroidal, dar sa ia plicuri, celalalt este foarte rau la gust.BAFTA
  •  
    • 297 mesaje
    3 Ian 2008, 12:00
    0 0
    mersi dar chilotei tanga nu afecteaza mai mult nu?
  •  
    • 122 mesaje
    3 Ian 2008, 14:23
    0 0
    Hemoroizii pot aparea si de la constipatie,de la sedentarism-statul f mult timp pe scaun-nu neaparat de la sex anal.Parerea mea e sa incerce si spalaturi externe cu ceai de coada soricelului, de 2 ori pe sapt,sa evite hartia igienica aspra,sa nu fie constipata.Si sa fie atenta daca nu cumva sangereaza.Cunosc persoane care fac sex anal des si nu au absolut nimic,doar ca trebuie avut grija cat de des e facut si cat de igienic.Folosirea lubrifiantului de asemenea este obligatorie.Cam atat.
  •  
    • 297 mesaje
    3 Ian 2008, 14:36
    0 0
    ok ms mult o sa ii spun merci
    si deci sa inteleg ca tanga nu influenteaza ?
  •  
    • 122 mesaje
    3 Ian 2008, 15:00
    0 0
    Eu nu cred ca influenteaza,atata timp cat sunt de bumbac sau nu au margini care ar putea zgaria zona anala.Dar iarna ,ea mai poarta inca tanga?Brrr,hehe
  •  
    • 297 mesaje
    3 Ian 2008, 22:21
    0 0
    ms mult de raspunsuri
  •  
    • 10 mesaje
    5 Ian 2008, 12:05
    0 0
    nu cred nici eu ca influenteaza... poate sunt alte cauze...