ajutor ciclul
-
0 0sunt in ziua 35 si nu mai vine ciclul.stie cineva daca se poate face ceva?am auzit ceva despre progesteron,dar nu stiu cum se ia.daca stiti vreo metoda ajutati-ma va rog
-
nu sunt insarcinata.de vreo 3 luni totam intarzieri adica imi vine pe la 35,36 zile.ma simt de parca ar trebui sa imi vina,mananc foare multe dulciuri ,sunt f nervoasa.doctorul mi-a facut ecograf si a zis ca nu e nimic se intampla,si cu asta basta.va rog ajutati-ma daca e cineva in domeniu sau daca ati trecut prin asa ceva
-
gabriela tu stii ca e interzis sa -ti spunem tratamente pt. ca acestea se individualizeaza de la caz la caz,daca doctorul ti-a vazut ovarele si totul e ok ,putea sa-ti indice niste dozari hormonale(tsh,lsh,prolactina,estrogeni...etc).DACA el a constat ca totul e bine, putea sa-ti indice un tratament cu utrogestan ,10 zile pe luna cate 2 tablete una dimineata ,una seara ,daca nu a facut-o posibil ca te numeri printre acele femei care au ciclu neregulat si care nu necesita tratament,eu zic sa incerci sa schimbi dr,sa auzi si alte pareri,multa sanatate!A ,pot sa-ti spun un tratament naturist care da f mari rezultate ,mladite de mugur de zmeur,e tinctura si o gasesti la farmacie,se ia de 3 ori pe zi in ceai sau apa cate 25 de picaturi !bafta!
-
Si eu am astfel de probleme. Mie mi se intampla asta in urma incetarii utilizarii de anticonceptionale timp de 4 ani. Am fost la medic referitor cu aceasta problema si mi s-a prescris pastile pe baza de progesteron. Ar trebui sa vezi care este cauza intarzierii si abia apoi sa urmezi un tratament. Am intrebat si medicul de familie, sa imi explice si mie care este cauza ... pe intelesul meu. In urma utilizarii de anticonceptionale m-am ingrasat, ceea ce m-a determinat sa imi fac niste investigatii la glanda tiroidiana. Totul ok. Medicul de familie mi-a explicat pe intelesul meu cum ca daca una dintre glande are probleme (in cazul meu glanda responsabila cu producerea de ovule) toate celelalte sufera. Asa ca .. .in cazul in care ai luat anticonceptionale ceva mai mult timp, ai cam scos din functiune glanda responsabila cu tot ceea ce inseamna CM. Daca nu esti insarcinata, aceasta ar fi cauza neaparitiei CM. Multa bafta ... si inainte de a urma un tratament pe baza de hormoni, consulta un medic de specialitate.