durere in git-ajutor

•  
    • 570 mesaje
    2 Ian 2008, 21:53
    0 0
    De vreo 2 zile am o durere in git groaznica,stie cineva niste remedii naturiste(ceaiuri,siropuri).Caut si eu intre timp pe net...
  •  
    • 1122 mesaje
    2 Ian 2008, 22:28
    0 0
    si pe mine ma doare gatul, mi-am facut ceai, indulcit cu miere de albine si am stors lamaie, face bine.
    si am luat strepsils si alte pastile de la farmacie, nu mai stiu cum se numesc dar cu ceai caldut iti revii. sanatate!
  •  
    • 567 mesaje
    2 Ian 2008, 23:22
    0 0
    Lapte cu zahar ars!
    Mai intai faci zahar ars,pui cam 3 linguri si imediat peste el torni laptele ,apoi mesteci si il bei cat de fierbinte poti.Daca nu ai inteles sau nu stii cum se face zaharul ars intrebi si iti raspund.
    Multa sanatate!
  •  
    • 570 mesaje
    3 Ian 2008, 00:20
    0 0
    raissuca,merci pentru mesaj,nu am inteles prea bine cum se face zahar ars,spune-mi mai detaliat daca poti.
  •  
    • 567 mesaje
    3 Ian 2008, 00:33
    0 0
    Iei o oala obisnuita sau un ibric ed cafea depinde cat lapte vrei sa bei.Pui in oala zaharul la 1 litru de lapte 4 linguri de zahar il mesteci intr-una pana el se devine maro inchis(asta inseamna ca zaharul s-a topit),sa nu te sperii daca se prinde de oala tu trebuie sa mesteci in continuare apoi pui laptele;zaharul se va topi din cauza laptelui si il mai tii pe foc pana sa dea in foc.Asta este tot.Este f bun la gust un fel de cacao cu lapte.
    In cazul in care nu am fost edstul de explicita iti mai zic odata:

Deciui zaharul intr-un ibric sau oala il mesetci pana el devine maro inchis apoi torni laptele!
  •  
    • 570 mesaje
    3 Ian 2008, 01:06
    0 0
    merci
  •  
    • 4418 mesaje
    3 Ian 2008, 16:25
    0 0
    cre ca ar trebui sa incerci si un strepsils sau Hexoralate N bombonele medicale de supt, un ceai nu foarte fierbinte cu lamiie, mincaruri usoare, lichid emulte si fereste-te sa iesi in frig sau sa consumi de la frigider lichide. Sa ai sanatate!
  •  
    • 122 mesaje
    3 Ian 2008, 16:41
    0 0
    Incearca OROFAR,contine lidocaina si este f eficient si pt cele mai rele dureri.Au gust bun si actiune aproape imediata.Sanatate!
  •  
    • 570 mesaje
    3 Ian 2008, 17:24
    0 0
    Multumesc pentru sfaturi,sa vad daca gasesc medicamentele alea pe piata din sua.Deocamdata durerea de git mi s-a atenuat,dar a evoluat intr-o tuse suparatoare mai ales cind incerc sa dorm.