pauza anticonceptionale pt. sarcina

•  
    • 1 mesaje
    2 Ian 2008, 15:47
    0 0
    La multi ani!
    Am luat anticonceptionale, Diane35, 3 luni si acum as vrea sa fac pauza pentru a ramane insarcinata. Cat timp trebuie sa fac aceasta pauza? Sunt urmari pentru copil (adica antic. contin ceva ce ar putea dauna copilului), am 30 ani si m-am hotarat sa devin mamica
    La multi ani, Evelor si sa fiti sanatoase!
  •  
    • 381 mesaje
    10 Ian 2008, 12:41
    0 0
    Buna! in aceeasi dilema ma aflu si eu...
    doctora mea a zis k trebuie facuta o pauza cam de 2-3 luni..
    Am vazut pe undeva pe internet ca cineva spunea ca singurul risc daca ramai insarcinata imediat dupa renuntarea la anticonceptionale este sa ai gemeni! sincer, eu as cam vrea sa am gemeni...dar...kiar nu stiu ce sa fac...
    una peste alta, noi ne-am gandit sa ne protejam in urmatoarea luna, poate kiar 2 luni...
    Daca stie altcineva ceva mai exact, cam care e perioada in care nu trebuie sa ramai dupa anticonceptioale, poate ne ajuta si pe noi.
    Eu o sa mai maerg si la alti doctori gineco sa ma informez, dar se cam bat cap in cap ce-ti zice unu' cu cespune altu'...
  •  
    • 793 mesaje
    10 Ian 2008, 13:20
    0 0
    Eu inainte de prima sarcina am facut pauza 3 luni si am ramas din prima incercare, acum mai vrem un bebe, am procedat la fel, dar se lasa asteptat!
  •  
    • 518 mesaje
    17 Ian 2008, 08:36
    0 0
    si pe mine ma interesa acelasi lucru. eu auzisem de la cineva ca 6 luni ar fi perioada recomandata de pauza. dar acum ma puneti intr-o mare dilema. daca ar fi doar de o luna, doua, e ok.
  •  
    • 827 mesaje
    17 Ian 2008, 09:03
    0 0
    unii doctori recomanda 2 luni, altii 6. noi ne-am protejat in primele 2 luni iar dupa 5 luni de la intrerupere am ramas insarcinata. acum sunt in saptamana 7
  •  
    • 344 mesaje
    17 Ian 2008, 12:55
    0 0
    Medicul mi-a zis ca pot sa ramin insarcinata indata ce intrerup contraceptivele pt ca nu este nici un risc sa aiba vreo problama bebele.
    Am ramas insarcinata in prima luna dupa ce am intrerupt contraceptivele si sunt insarcinata in 9 saptamini, deocamdata sarina decurge normal, multumesc lui Dumnezeu.Sa fi-ti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi si frumosi.