Plang,ma inec in lacrimi si ma sufoc!!

•  
    • 567 mesaje
    30 Dec 2007, 21:15
    0 0
    Am stat mult pe ganduri pana sa postez asta!Fetelor va rog din suflet ma confrunt cu o problema pt prima data.Mi-a intarziat ciclul luna asta 5 zile pana acum.Nu stiu ce sa mai fac,simptomele le am adica dureri de spate,dureri de sani dar nimic.Sunt atat de panicata incat plang,contiunuu.este adevarat nu am un ciclu regulat,dar mi-e teama ca mai este maine si se termina luna iar mie nu mi-a venit.
    Insarcinata nu sunt o singura data am facut dragoste fara prezervativ si asta a fost imediat dupa ce imi trecuse ciclu si nu a terminat in mine, in rest cu prezervativ.
    Mi-am facut pana si un test de sarcina pt linistea mea sufleteasca.Ce parere aveti?? Ca eu simt ca numai am aer,sunt terminata,simt ca innebunesc.Mi-am facut niste analize acum o sapt si mi s-a luat sange sa fie de la asta??
  •  
    • 1219 mesaje
    30 Dec 2007, 21:25
    0 0
    Ooo....ia-o usor!! daca plangi nu rezolvi nimic ! testul de sarcina cum ti-a iesit? mai fa-l si maine dimineata o data. Chestia cu terminatul "afara" nu inseamna ca nu e nici un risc....chestiile de genul asta sunt nesigure, dar depinde de la femeie la femeie. Acum trebuie sa te calmezi si prima chestie este sa mergi cat mai repede la un ginecolog. Sper sa-ti iasa testul negativ....totusi si in cazul asta, mergi si la medic sa fii sigura. Si nu te mai hazarda niciodata cu "terminat afara" sau facut fara prezervativ imediat dupa ciclu....sunt lucruri cu grad mare de risc...si nu cred ca vrei sa plangi iar.
  •  
    • 567 mesaje
    30 Dec 2007, 21:31
    0 0
    In urma testului mi-a iesit ca nu sunt insarcinata.Si stiu ca nu sunt dar nu inteleg de ce nu imi vine,am sa-l mai fac si maine.Am avut o perioada de 1 an in care nu am folosit nici prezervativ si nici anticonceptionale si nu ma ramas.Dar acum??Si cum am zis luna aceasta o singura data am facut fara prezervativ si era prima zi dupa ce-mi trecuse ciclul.
  •  
    • 1219 mesaje
    30 Dec 2007, 21:33
    0 0
    Te inteleg, e posibil acum sa ai vreo dereglare, se mai intampla, insa e bine sa nu mai risti, crede-ma, nu stii cand se intampla. Mai poate sa iti intarzie daca cumva ai fost racita sau daca ai avut vreo anexita in ultima vreme. cati ani ai?
  •  
    • 122 mesaje
    30 Dec 2007, 21:41
    0 0
    Nu este nevoie sa suferi pt asta,mai bine te -ai gandi cum sa rezolvi problema si sa vezi partea buna a lucrurilor.Succes!
  •  
    • 1431 mesaje
    30 Dec 2007, 21:44
    0 0
    hey hey ce inseamna asta ? !
    capul sus ....nu faci nimik daca esti trista si plangi
    mai ales ca nu ai un ciclu regulat .....el poate intarzia din mai multe motive : ai racit , ai fost mai stresata in ultima perioada , ai o dereglare hormonala
    dupa sarb te saftuiesc sa te duci totusi la un contro ginecologic , chiar daca ciclul vine , ca sa urmezi un tratament ceva pt reglarea lui
    pana atunci insa , CAlmeaza-te , mai ia un test si repeta-l maine ca sa fi tu impacata
    hai vreau un zambet !
    tu te rogi sa iti vina , eu ma rog sa nu mai vina si uite asa
    calm , da ? ca vine anul 2008 si te prinde trista si nu ar fi prea frumos nu ? faci riduri .......
    pupici
  •  
    • 1219 mesaje
    30 Dec 2007, 21:49
    0 0
    ..presimt eu ca iti vine pana maine

Dar crede-ma pe cuvant, nu te mai increde in chestiile astea de facut sex neprotejat imediat dupa ciclu. Spermatoizii pot ramane activi mai multa vreme....si cand apare doamna "ovul", o intampina cu mare graba....so....
    Plus ca el poate termina afara, dar si in secretia lui din timpul actului sexual mai apare cate un domn "spermatozoid" care poate fi foarte activ si hotarat.
  •  
    • 567 mesaje
    30 Dec 2007, 21:49
    0 0
    Se poate sa fie si vreo anexita eu am ceva probleme cu rinichii dureri groznice mai ales de spate.Cu problema asta am fost sa-mi fac analize.Am sa-mi mai cumpar inca un test sa vad ce imi iese si la asta(m-am linistit cat de cat ca mi-a iesit la primul ca nu sunt).
    Multumesc din suflet ca sunteti atat de dragute!A!AM 24 de ani pt cien ma intreba!
  •  
    • 567 mesaje
    30 Dec 2007, 21:54
    0 0
    Nici nu credeam ca o sa-mi raspundeti asa de repede.Va multumesc din tot sufletul meu.
    Aniblondy,ce draguta ai fostDaca ma credeti fetelor ca in ultimele 3 seri am dormit doar cateva ore,ma trezeam si ma duceam la baie sa vad
  •  
    • 1219 mesaje
    30 Dec 2007, 21:59
    0 0
    Problemele cu rinichii afecteaza intotdeauna menstruatia.
    Oricum pe viitor, e bine sa faci de doua ori test de sarcina, zile consecutive.
    Nu ar fi rau te orientezi pe niste anticonceptionale, acum sunt atatea feluri, de generatie noua, cu efecte negative din ce in ce mai reduse si iti aduc si reglare, si o stare mai buna....vezi ce zice si ginecologul. bafta!
  •  
    • 122 mesaje
    30 Dec 2007, 22:01
    0 0
    Draga mea,stiu cum este,am trecut prin ceva asemanator..daca intarzie ciclul,nu inseamna ca esti insarcinata ,pot fi alte dereglari hormonale de, ex.Poate fi si de la tiroida..Si acum vine Anul Nou, incearca sa fii optimista si rabdatoare, dar daca nu se intampla nimic,dupa ce trec zilele libere te duci la medic si vezi ce se intampla.Exista rezolvare pt toate!!Asa cum o alta Eva spunea,fruntea sus!
  •  
    • 1431 mesaje
    30 Dec 2007, 22:06
    0 0
    hai ca e bine ca te-ai mai linistit
    faza cu iesitul afara ........... eu am dus-o asa ani de zile si nimik
    acum depinde de fiecare Nu ?
    dar ai griaj ca e periculoasa anexita asta
    dute la un control ca sa vezi ce ai mai exact si sa afci tratament ca o sa vina vremea cand ai sa vrei bebe si nu o sa poti face
  •  
    • 453 mesaje
    30 Dec 2007, 22:28
    0 0
    Of, of, of, cata suparare! Nu e capatul lumii!Cred ca pe langa o posibila raceala sau dereglare hormonala, mai e si faptul ca te stresezi atat!Cum ti-au mai spus si alte Eve, mergi de indata la Dr. gineco si vezi care e treaba si treci pe anticnceptionale:sunt usor de luat si de procurat, nu trebuie sa iti iei neaparat din cele de sute de mii (scump chiar nu inseamna cel mai bun, crede-ma, depinde doar de firma producatoare!), iti reglezi ceas ciclul, ai cantitate mai mica si se reduce si durata, simptomele se diminueaza pana la 0, si, ce mai important, POTI DORMI LINISTITA!!!si iti poti programa cand sa ai un copil!Eu am luat 5 ani si acum sunt insarcinata,pt ca acum e momentul, deci nu asculta cine stie ce sfaturi de la matusi batrane, ca pilulele ar ingrasa, sau ca nu vei mai putea avea copii, etc!Capul sus si inveseleste-te! Hai, ca se termina anul si tu plangi!
    Pupici!
  •  
    • 567 mesaje
    31 Dec 2007, 12:41
    0 0
    Mi-am facut si al doilea test de sarcina si mi-a iesit si la asta ca nu sunt insarcinata.Acum sunt mai linistita decat prima data,sa astept sa-mi vina nu??
  •  
    • 2778 mesaje
    31 Dec 2007, 12:53
    0 0
    Daca te panichezi ca nu iti vine clar ca o sa iti intarzie si mai mult.Asa ca incearca sa te calmezi si vine
  •  
    • 567 mesaje
    2 Ian 2008, 15:18
    0 0
    La multi ani si un an nou cat mai fericit si cat mai multe realizari pe toate planurille!
    Fetelorrrrr,sunt fericita mi-a venit azi,am scapat de tot stresul care m-a chinuit.Va multumesc la toate din tot sufletul meu pt ajutor!
  •  
    • 2439 mesaje
    2 Ian 2008, 15:30
    1 0
    AI GRIJA PE VIITOR CAND DESCHIZI PICIOARELE
  •  
    • 338 mesaje
    2 Ian 2008, 20:24
    0 0
    A vorbit si Nea Ion, ca si el e om...
  •  
    • 88 mesaje
    3 Ian 2008, 17:53
    0 0
    raissuca stai linistita..si mie mi s-a intamplat in vara la fel trecea 1 zi 2 3 4 5 si tot asa pana la 13 acum ma gandesc ca o fi fost de la caldura sau ceva..oricum stai linistita e normal sa se mai intample
  •  
    • 1431 mesaje
    3 Ian 2008, 20:42
    0 0
    raissuca ... ma bucur ca te-ai linistit !
    vezi ai inceput noul an cu bine
    pupici si la multy any si tie ,sanatate , un an mai bun si implinirea tuturor dorintelor