ajutor ...varicela
-
29 Dec 2007, 00:370 0Va rog, cine stie sa ma ajute si pe mine. Baietelul meu a facut varicela si nu am gasit la farmacie nici pudra care mi-a dat-o doctorul, nici uguentul. Pot sa-i dau cu pudra pentru bebelusi sa nu se mai scarpine? Si ce regim trebuie sa-i dau? Doctorul nu mi-a spus nimic de regim, dar mi-a spus farmacista.
Multumesc. -
29 Dec 2007, 09:50Ai nevoie de pudra mentolata, cea pt bebei nu ajuta la calmarea mancarimilor. Cauta la alta farmacie. Dr nu ti-a prescris un sirop antihistaminic? Ca regim alimentar, stiu ca trebuie evitate dulciurile si mancarurile condimentate. Si daca tu nu ai avut, e posibil sa te molipsesti.
-
29 Dec 2007, 11:04Multimesc, mi-a dat doar Nurofen si Sana-sol. Acum plec sa caut farmacii.
-
29 Dec 2007, 17:46trebuie sa ai foarte mare rabdare.o sa-i apara bubitele in transe nu toate odata si trebuie sa fi cu ochii pe el sa nu se scarpine.
-
2 Ian 2008, 12:38Stiti cumva daca i-au aparut doar cateva bubite intr-o saptamana, trebuie sa-mi fac griji? Ii pot aparea pe interior?
-
2 Ian 2008, 12:56copiii cu sistem imunitar puternic fac faze mai usoare ca uneori pot trece chear neobservate.ea apare si intern dar asta nu inseamna ca daca extern se manifesta mai putin va fi mai mult intern. bucurati-va ca este o faza usoara si atat.
-
2 Ian 2008, 12:57La muli ani sanatosi si fericiti!
Eu va propun sa-i dati suc din fruct de Mangostin, este natural suta la suta e foarte eficient. Eu am reglat, cu o doza de 30 ml de Zentonic, in 20 de minute temperatura copilului del la 40 la 38,5 ( de la raceala ), a doa zi dimineata nici nu mai tusea iar temperatura era 37. Pentru alte detalii si informatii contamati-ma: doranima@gmail.com, ID mess angelstefan9