Sariti in ajutor !
-
28 Dec 2007, 23:310 0Va rog mult,am si eu o inrebare!
Prietenului meu i-a iesit ceva la un ochi,cum sa va zic asa ca un ulcior.A mai avut acum vreo cateva luni acceasi problema si am fost la farmacie ,farmacista ia recomandat oxacilina si kanamicina numai ca el nu am luat toata cutia de amoxacilina fiind si f puternica il durea stomacul...i se mai cunostea f putin.Acum i-a reaparut,farmacista a zis ca e ulcior nuami ca umflatura asta ca sa-i zic asa este acolo la gene dar sub gene are o basicuta mica care tocami i s-a spart,mie mi-e teama sa nu fac cine stie ce infectie mai grava.
Am sunat sa facem o programare la medlife dar sunt disponibili abia pe 29 ianuarie.
Voi ce ziceti ce sa cumpar de la farmacie?? -
29 Dec 2007, 11:25buna!
cel mai bine ar fi sa-l vada un medic
da un telefon la Spitalul de Urgenţe Oftalmologie - 319.27.51 si vezi daca poate sa-l vada cineva -
29 Dec 2007, 17:58poti merge si la Ambulatoriul de la Spitalul Munciipal acttual Universitar de la Wroilor sau la cabinetele Puls imediat dupa sarbatori. Nu astepta 29 ianuarie ca poate fi urit. Sa fiti sanatosi si nu neglijati ochii, nimic nu e mai important ca lumina ochilor.
-
2 Ian 2008, 13:16Draga raissuca84,
Eu iti pot recomanda un atibiotic natural 100% care creaza si un camp steril impotriva microbilor se numeste ParaProtex, OxyMax -oxigen stabilizat care este foarte bun antiviral sau Zentonic - suc de Mangostin, maistri Zen trateaza cu acest fruct de 2000 de ani boli incurabile. Pentru alte detalii si informatii contacteza-ma la doranima@gmail.com . Va doresc un an in sanatate si plin de Minuni. Cu respect, Dorin