un sfat, va rog!

•  
    • 450 mesaje
    28 Dec 2007, 13:21
    0 0
    Am o fetita de 4 luni pe care o alaptez exclusiv, ciclul nu mi-a venit (asa cred!) si nu iau niciun fel de anticonceptionale. Aseara partenerul meu a fost neatent si nu a mai "iesit la timp".
    Care sunt sansele sa raman insarcinata? Pot lua ceva preventiv pentru a nu avea vreo surpriza?
    Multumesc mult
  •  
    • 165 mesaje
    28 Dec 2007, 14:42
    0 0
    Daca nu ti-a venit ciclul sunt putine sanse sa ramai insarcinata,si mai ales daca alaptezi.Atata timp cat alaptezi copilul nu poti lua medicamente de nici un fel fara prescriptia medicului pentru ca majoritatea sunt interzise deoarece intra in laptele matern.DAR.............poti ramane insarcinata si cu fereala daca nu folosesti un mijloc de protectie in acest caz prezervativul;cu toate ca la majoritatea barbatilor nu le convine acest lucru.
    Felicitari pentru ca iti alaptezi fetita!
    Acum asteapta o luna ,fati un test daca nu ti-a venit inca ciclul sa nu te trezesti maine,poimaine cu burtica.Eu una cred ca nu ai ramas dar fi atenta.........
  •  
    • 450 mesaje
    28 Dec 2007, 22:03
    0 0
    multumesc dela7 pentru raspuns.
    in acest caz, eu as vrea sa fiu sigura ca nu raman si ptr asta as fi luat o pastila, insa intradevar fara riscul de a trece in lapte sau sa-mi deregleze hormonii.
    Poate o eva a fost in aceasta situatie si s-a consultat in prealabil cu un medic. multumesc
  •  
    • 28 mesaje
    29 Dec 2007, 07:01
    0 0
    Draga Graciella,

Daca nu ti-a venit ciclul, CATEGORIC nu poti ramane insarcinata.
    Asa ca, stai linistita, deoarece 100% nu s-a intamplat asa ceva.
    Dupa ce-ti va veni ciclul, atentie marita, deoarece poti ramane insarcinata in perioada fertila, chiar daca alaptezi.
  •  
    • 450 mesaje
    29 Dec 2007, 17:04
    0 0
    M-am mai linistit un pic dupa raspunsurile voastre, desi nu sunt sigura de nimic. Sper sa-mi fie invatatura de mine aceasta patanie; m-am speriat pentru ca stiu persoane care au patit-o
    Va multumesc si va urez muuulta sanatate si un an nou minunat, plin de dragoste, alaturi de familie.
    Va puup :*
  •  
    • 165 mesaje
    31 Dec 2007, 13:25
    0 0
    Multumim si voua va dorim la fel.LA MULTI ANI!