VIITOARE MAMICI, ALIMENTATIE....
-
27 Dec 2007, 18:590 0Salut,Evelor!Stiu ca mai exista nenumarate subiecte legate de al meu, dar nu imi place sa ma bag peste problemele altor Eve, cu probleme proprii!
Sunt insarcinata in 10 saptamani. Ce vreau sa va intreb: stie cineva de ce Dr. meu mi-a recomandat sa evit branza de vaci si ficatul, rosiile si capsunile, in primele 3 luni?!Branza de vaci si ficatul, inteleg, am mai gasit facandu-se referire la ele, dar despre rosii si capsuni, nimic!A mai primit si altcineva aceste recomandari?
Astept raspunsurile voastre si chiar alte idei, ganduri! -
28 Dec 2007, 11:58Poate ti-a interzis sa le mananci pentru ca au un continut ridicat de chimicale (rosiile si capsunile). Dar pe ce baza ti-a interzis sa mananci ficatul si branzeturile? Ti-ai facut analizele si ti-au iesit Fierul si Calciul peste limita? Acid folic iei? sau Elevit?
-
28 Dec 2007, 21:13din cauza ca acestea au un continut ridicat de vitamina A, care este teratogena(aceasta vitamina produce malformatii la fat).
-
28 Dec 2007, 22:21Multumesc pt raspunsuri!
Fluturas: Branza de vaci este facuta din lapte nefiert, si, de aceea, poate fi infestat cu cine stie ce microbi sau bacterii foarte perculoase(listeria, de ex.)!Nu avem voie sa mancam nimic ce este crud sau sau doar partial preparat(de origine animala):lapte, carne,oua (salmonela), peste! Ficatul, cred ca din cauza ca poate produce icter bebelusilor la nastere!Apoi, dk ma gandesc bine, toate toxinele sunt filtrate de ficat, si la animale, ca si la om, deci, imagineaza-ti ce am aduce in noi!
De asemenea, nu sunt indicate bauturile carbogazoase, din cauza ca, alaturi de cacao, sunt dintre cei mai mari consumatori de calciu!
Mie analizele mi-au iesit bine, deci nu am probleme speciale!
Mai vorbim!