prietena mea vrea sani mai mici
-
4 Mar 2004, 18:080 0Stiu ca multe isi doresc sani mai mari..dar ea este disperata..ca are sanii prea mari..cum sa-i faca mai mici..sunt si lasati..
-
5 Mar 2004, 04:06o operatie de micsorare a sanilor este cea mai recomandata!In Timisoara este doctorul Bratu, cel mai bun chirurg din cati am auzit eu!
-
5 Mar 2004, 08:44Ecstasy si eu am sanii mari....si-mi doresc cu disperare sa am sanii mai mici.E obsesia mea de cand sunt mica.Acum am 25 de ani.
Efectiv ma imbolnavesc cand vad cat de mari sunt(port la sutien 80B).Si normal, din cauza marimii si greutatii s-au lasat.
O operatie estetica de reductie este exclusa, pt ca nu-mi permite bugetul.
Incerc sa fac sport sa-mi intaresc musculatura...desi nu prea ajuta. -
5 Mar 2004, 09:27In functie de marimea sinilor, pot sa apara si alte efecte neplacute pe linga cele estetice, cel mai important fiind deformarile coloanei vertebrale (prin tractiune exercitata de greutate si prin tendinta de a-i ascunde prin "cocosare").Gimnastica practicata constant si pe termen foarte lung aduce imbunatatiri, dar doar chirurgia poate rezolva definitiv problema.Ti-l recomand cu toata caldura pe dr.Octavian Badea.Daca vrei numarul lui de telefon scrie-mi pe adresa cristinatibi@yahoo.com.Sanatate maxima!
-
31 Mar 2004, 00:06Ce mai buna clinica de chirurgie plastica este cea de la Cluj
www.medestet.ro
Bafta