Afte - stiti ceva?
-
0 0Morning, girls!
Hop si eu c-o intrebare despre afte: ce sunt si cum se trateaza. Cine stie sa raspunda, e binevenita! Thanks! -
sal. eu am avut multeeeee afte. uneori apar din senin, alteori dupa ce merg la stomotolog. acolo mi-au explicat ca poate fi o problema din interior( cica consumul de lapte ar provoca-
sau de la traumele produse asupra peretilor interiori ai cavitatii bucale in timpul tratamentelor stomat
. nu am reusit niciodata sa scap de o afta in mai putin de 6-7 zile desi pot spune ca am devenit experta in ingrijirea lor. incearca de la farmacie o soluti contra aftelor bucale, care nu face mare lucru, dar macar atunci cand vrei sa mananci, o folosesti inainte si iti mai amorteste putin locul cu pricina. sunt rele rau, nu vor sa dispara peste noapte, au mai multe faze prin care trebuie sa treaca pana se vindeca: o pata rosie, apoi un "crater" alb care se tot mareste, apoi dispare. si totul insotit de multa durere si usturime. cam asta e. EU LE URASC! si chiar nu am mai avut de vreo luna una, sper nici sa nu-mi apara.