Afte - stiti ceva?

•  
    • 136 mesaje
    4 Mar 2004, 10:05
    0 0
    Morning, girls!
    Hop si eu c-o intrebare despre afte: ce sunt si cum se trateaza. Cine stie sa raspunda, e binevenita! Thanks!
  •  
    • 541 mesaje
    4 Mar 2004, 11:00
    0 0
    sal. eu am avut multeeeee afte. uneori apar din senin, alteori dupa ce merg la stomotolog. acolo mi-au explicat ca poate fi o problema din interior( cica consumul de lapte ar provoca- sau de la traumele produse asupra peretilor interiori ai cavitatii bucale in timpul tratamentelor stomat. nu am reusit niciodata sa scap de o afta in mai putin de 6-7 zile desi pot spune ca am devenit experta in ingrijirea lor. incearca de la farmacie o soluti contra aftelor bucale, care nu face mare lucru, dar macar atunci cand vrei sa mananci, o folosesti inainte si iti mai amorteste putin locul cu pricina. sunt rele rau, nu vor sa dispara peste noapte, au mai multe faze prin care trebuie sa treaca pana se vindeca: o pata rosie, apoi un "crater" alb care se tot mareste, apoi dispare. si totul insotit de multa durere si usturime. cam asta e. EU LE URASC! si chiar nu am mai avut de vreo luna una, sper nici sa nu-mi apara.
  •  
    • 2234 mesaje
    4 Mar 2004, 11:28
    0 0
    mie imi apar daca merg la unii stomatologi, si daca beau apa dupa unele persoane, daca folosesc paharele lor. la mine e o chestie de sensibilitate. dar mie imi trec imediat, maxim 2 zile.
  •  
    • 562 mesaje
    4 Mar 2004, 13:59
    0 0
    Glicerina fetelor!!!
  •  
    • 136 mesaje
    4 Mar 2004, 14:51
    0 0
    Multumesc mult. O sa ma duc deseara la farmacie sa vad ce gasesc.
    Mie nu mi-au mai aparut demultisor, acum cred ca e de la o salata in care am pus si rosii...
  •  
    • 136 mesaje
    5 Mar 2004, 09:45
    1 0
    Am gasiiiit!"Glicerina boraxata cu propolis" ii zice. Deja simt o ameliorare.
  •  
    • 83 mesaje
    5 Mar 2004, 10:44
    0 0
    Aftele bucale se trateaza in maxim doua zile cu suc de ceapa. E neplacut sa aplici suc de ceapa pe limba si la inceput ai senzatia ca nu s-a intamplat nimic. Aplica in prima zi de trei ori (durerea va ceda) si a doua zi la fel (afta va dispare). Bafta!
  •  
    • 7 mesaje
    28 Apr 2004, 15:09
    0 0
    pentru afte mai poti folosi si "Plantagingival".... e la fel de bun ca si glicerina!