piatra la rinichi

•  
    • 15 mesaje
    3 Mar 2004, 17:54
    0 0
    Buna fetelor.. as avea nevoie de o reteta naturista pentru eliminarea pietrei la rinichi.. stiti voi ceva.. are o prietena de-a mea si nu vrea sa se opereze.. poate exista vreun remediu naturist... va rog sa-mi ziceti daca stiti ceva
  •  
    • 1026 mesaje
    3 Mar 2004, 19:49
    0 0
    Depinde f mult de ce natura e piatra, cat de mare, consistenta etc etc etc.
    Unele se pot elimina cu ajutorul lichidelor baute din belsug. F bun este ceaiul de coada calului ca si cel de matase de porumb. Poate intreba de acestea si de asemenea si de altete tipuri de ceaiuri la orice Plafar.
    Dar trebuie sa discute cu un urolog inainte totusi...sa ii ceara si lui parerea. daca nu ii place, poate cere o a doua opinie.
    Altele, din pacate, nu pot fi eliminate decat prin operatie...
  •  
    • 41 mesaje
    4 Mar 2004, 10:07
    0 0
    Asa este .Problema cu piatra la rinichi este f. serioasa. Eu am avut nul trecut una, de a carei existenta nu am stiut, dar in timpul curateniei de paste am deranjat-o si noaptea am facut o criza , iar noaptea mi-am petrecut-o pe un pat de spital.M-i s-a spus ca nu beau multe lichide. adev. ca nu prea beau. dar o perioada am baut ceai diuretic, 1 kg pe zi. Si cea mai indicata este cura cu argila. sfarama pietrele si le transfoma in nisip.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Mar 2004, 14:19
    0 0
    Cel putin 2 l lichid/zi. Amestecul de coada calului, coada soricelului si galbenele este indicat.. Nu e usor, dar... are efect...