Asa se face????

•  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 15:21
    0 0
    Sunt foaret suparata pt ca nu stiu daca mi-am luat teapa!
    Am fost mai devreme la medlife ,la urolog stiu ca terbuie sa platesti consultul dar care consult?? Am intrat si am stat de vb cu dr 5 minute fara sa ma palpeze fara ecograf doar de vorba ,bineanteles ca mi-a dat de facut cateva anailize.Am dat banii degeaba sau nu? Nu era normal mai intai sa ma intrebe ce am ,etc si la analize sa platesc?
    Va rog mult raspundeti-mi.
  •  
    • 165 mesaje
    18 Dec 2007, 15:33
    0 0
    Asa fac UNII in ziua de azi.Binenteles ca trebuie sa platesti si la analize!!!!!!!!!!
  •  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 15:37
    0 0
    Stiu ca ter sa paletsc si la analize dar mi se pare ca am dat 750.000 chiar degeaba si pe 27 m-am programat din nou sa-mi fac ecografie care stiu ca trebuie platita si aia.
  •  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 15:37
    0 0
    Scuzati greselile dar chiar sunt nervoasa!
  •  
    • 3 mesaje
    18 Dec 2007, 15:47
    0 0
    la ce sediu ai fost la Medlife?
    trebuie sa ma duc si eu sa-mi fac un eco la Medlife in Grivita si m-ar interesa mai multe informatii.
    ti-ai facut cumva si eco acolo?
  •  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 15:51
    0 0
    La grivita am fost,despre ecografie am scris ca tre sa ma duc sa-mi faca!Poti suna inainte pt programare sau daca stai aproape te poti duce chiar pana acolo.
  •  
    • 165 mesaje
    18 Dec 2007, 15:59
    0 0
    Dar bursucelule cred ca e mai bine sa suni inainte sa nu mai dai si tu niste bani degeaba
  •  
    • 1530 mesaje
    18 Dec 2007, 16:00
    0 0
    Raissuca, te inteleg pe deplin. In mod normal ar trebui sa te intrebe ce simptome si semne ai si apoi sa vada daca ai analize facute recent, plus sa recomande anumite investigatii, daca e nevoie. Deci prima consultatie se plateste. Asa e la toate clinicile private. Iar cand faci analizele,desigur ca le platesti separat. Apoi probabil ca o sa platesti si a doua consultatie, in care o sa discutati dspre analize (in cazul bun, in cazul rau, n-o sa-ti explice nimic, ci doar iti da o reteta si un diagnostic si te expediaza rapid). Vestea buna e ca de obicei a doua consultatie se plateste mai putin, cam la juma de pret fata de prima. La unele clinici regula e valabila daca a doua consultatie e in termen de o luna de la prima consultatie, la alte clinici nu se tine cont de timp.

Te cred ca esti iritata.. Si eu am facut azi scandal la Euroclinic, caci dr gineco a fost atat de brutala ca m-a busit plansul. Dar n-am primit nici macar un "scuzati-ma", nimic. Voiam sa ii dau o "copita" sa ma tina minte! Iar in vara am patit-o si la Sanador cu un dr care m-a pipait si mi-a vorbit despre filosofie in loc sa vor despre stomacul meu; iar apoi s-a speriat ca tremuram de nervi, mi-a luat tensiunea (care a iesit astronomica) si of course ca in loc sa platesc consultatia 70 ron am platit ... 110 ron, ca s-a pus si masurarea tensiunii de 2 ori! Deci... nu pot decat sa iti urez rabdare cu sistemul nostru medical privat, care e la fel de rau ca cel de stat, numai ca platesti mai mult!
  •  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 16:15
    0 0
    Multumesc pt raspunsuri!
  •  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 16:25
    0 0
    Of!Asta este situatia la noi,maine terbuie sa duc urina la analzia sper ca nu terbuie sa mai paltesc.Ideea etse ca nu imi pasa de bani atata timp cat ii dau pt sanatatea mea dar nici degeaba nu-mi convine sa-i dau.
  •  
    • 952 mesaje
    18 Dec 2007, 16:28
    0 0
    raissuca,cum te simti ,ce mai face spatele,tot asa de tare te doare?
  •  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 16:55
    0 0
    Ce draguta esti alina-oti!Nu ai uitat!Da la fel ma doare despre asta vorbeam aici in legatura cu spatele am fost la medic(urolog)sa vad daca am ceva la rinichi ca mi-a spus ca sunt umflata si eu care credeam ca m-am ingrasatacum urmeaaza urina la analiza dupa care eco abdominala Multumesc pt intrebare!Tu tot timpul sari in ajutor!
  •  
    • 1530 mesaje
    18 Dec 2007, 16:56
    0 0
    Raissuca, din pacate cred ca va trebui sa scoti banul si maine... Iti dai seama ca toate aceste clinici private trebuie sa scoata un ban pt salarii, pt chirii, pt echipamente si mai ales pt profitul lor. De unde sa scoata banii astia, daca nu de la clienti? macar sa ofere si servicii pe masura banilor dati! Eu la analize ma duc de ceva timp la Medicover de pe Stefan cel Mare, in 10 min de la intararea pe usa sunt gata!
  •  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 17:53
    0 0
    Borgia,asa este am sunat acum sa intreb cat ma costa analizele care mi se fac maine.Aproximativ 2 milioane urina,sange si numai stiu ce scrie acolo.In fine,am sa le fac sa scap de durerile astea acre ma omoara.
  •  
    • 1530 mesaje
    18 Dec 2007, 18:34
    0 0
    Bafta, Raissuca si multa sanatate!
  •  
    • 567 mesaje
    18 Dec 2007, 21:28
    0 0
    Multumesc mult!Sanatate multa si voua!
  •  
    • 3 mesaje
    20 Dec 2007, 13:39
    0 0
    multumesc pentru raspuns.
    eu mi-am facut o programare le Medlife grivita la un medic care este ginecolog. pe mine ma intereseaza de fapt rinichi; mai exact daca am piatra sau nisip, dar nu stiu daca s-ar pricepe dr fiind medic ginecolog.
  •  
    • 567 mesaje
    20 Dec 2007, 13:45
    0 0
    Bursucelu de ce nu incerci o eco abdominala?Acolo iti spune tot ce ai rinichi,ficat,etc.