ingrasa sau nu anticonceptionalele?!?
-
0 0Folosesc pastile contraceptive de 4 ani, si de ceva vreme(2-3 luni) am inceput sa ma ingras. Sa fie oare de la medicamente? Nu am facut niciodata pauza pana acum. Va rog ajutati-ma.
-
sunt unele care iti fac pofta de mancare si unele nu.colegele mele iau majoritatea triquilar si au o pofta de mancare!!!!si s-au si ingrasat.dar asta chiar in prima luna de cand au inceput cu ele.eu iau de un an jumate valette si nu m-am ingrasat deloc.chiar caut o reteta pt ingrasat.doctorita mea mi-a explicat ca unele fac pofta unele nu.dar la tine nu cred ca e din cauza lor,daca in 4 ani nu te-ai ingrasat.poate ai o perioada in care ai pofta pe mancare.
-
Si eu iau anticonceptionale de 4 ani (mycroginon) si am avut fluctuatii de greutate 2-4 kg in plus sau minus, dar nu le-am pus pe seama pastilelor ci doar pe seama organismului si a faptului ca cu cat inaintezi in varsta sedentarismul devine mai mare - la 20 ani alergam ca nebuna de la facultate, servici, acasa, iar acum mersul la servici mi se pare obositor
si mai ma intreb de ce m-am ingrasat 5 kg avand in vedere ca singurele activitati fizice sunt: datul cu aspiratorul si mersul pana la masina
Fiti increzatoare, frumoase si destepte! -
Eu iau de 2 ani Desorelle,recomandat de medicul ginecolog,si nu m-am ingrasat nici un pic,pot sa spun ca, chiar am slabit un pic.La inceput imi era si mie frica sa nu ma ingras,dar cand am hotarat sa iau am discutat cu doctorul si mi-a spus sa am incredere in ea(caci e o ea)si nu voi pati nimic,si asa a fost.Consulta un doctor ginecolog,spune-i toate temerile si problemele tale,si dupa un astfel de examen amanuntit va sti el ce sa iti recomande ca sa nu te ingrase.
-
Nici eu nu cred ca ingrasa. Eu iau Diane35 de un an de zile si la recomandarea medicului (verbala, ceva de genul: e bine sa iau Diane35? Medicul: DA - si asta a fost tot, nu tu consult nu tu nimic). Dar iata ca am avut numai efecte benefice: nu numai ca nu m-am ingrasat, dar am capatat o fata foarte frumoasa, in perioada aceea nu ma mai doare burta... Eu care inainter aveam probleme si cu tenul si cu durerile! Si le-am luat pur si simplu pentru contraceptie nu pentru altceva. Auzisem eu ca sunt printre cele mai bune... Si de, m-am gandit ca daca putine le depasesc ca pret poate ca si asta e o caracteristica a calitatii...