Anticonceptionale injectabile
-
17 Dec 2007, 16:410 0Buna fetelor,
acum 4 luni in urma, am facut un anticonceptional injectabil recomandat de doctor; practic este acelasi tip de anticonceptional ca si pilulele, doar ca are mai putin estrogen si nu sufera ficatul prea mult, totodata diferenta mai este si prin faptul ca te injectezi cu el o data la 3 luni fara sa mai fie nevoie sa ti socoteala pastilelor...care le mai uiti, sau nu;
ideea este ca dupa ce am facut aceasta injectie, mi-a mai venit menstra o singura data (la o luna de zile), apoi nu mi-a mai venit deloc; dupa cele 3 luni cat a avut efect anticonceptionalul, nu am mai facut altul, asteptand sa-mi vina menstra; ea nu a mai venit; am fost la doctor, s-a constatat ca nu sunt gravida, si acuma mi-a dat sa incep tratament cu Logest pastile sa incercam sa provocam sa vina menstra; iata ca ea tot nu vine si am luat deja 15 zile din aceste pastile; sunt destul de ingrijorata, sunt tanara si in nici un caz nu se pune problema sa intru la menopauza;
va rog, daca a mai trecut cineva prin situatia asta, sau aveti cunostinta, ajutati-ma cu un raspuns;
multumesc,
ggs. -
18 Dec 2007, 10:05parerea mea e sa astepti sa termini folia si atunci e posibil sa-ti vina menstruatia, nu are cum sa-ti vina acum (la jumatatea foliei); oricum ar fi, termina folia- asa e cel mai bine; sper sa-ti rezolvi problemele.
-
18 Dec 2007, 11:04merci mult, ingrijorarea mea este ca nu sunt sigura ca o sa am la sfarsitul foliei.....sa vedem...eram tare curioasa daca altcineva a facut acest tip de injectie, si daca a avut o experienta asemanatoare cu a mea;
pup,