tratam.pt candidoza // anticoncept.
-
16 Dec 2007, 02:020 0As vrea sa va intreb daca tratamentul pe care l-am facut pt candiodoza(ovule caneste+crema)timp de 3 zile are vreo influenta asupra efectului contraceptiv al anticoncept.(ma gandeam sa nu fie ca in cazul antibioticelor,care "diminueaza" protectia.)
Multumesc! -
16 Dec 2007, 19:16nu stiu daca acest tratament interactioneaza cu antibebe dar din cate stiam eu, nu este recomandat sa se intretina relatii sexuale pe timpul administrarii tratamentului pt candidoza... pt ca banuiesc ca si partenerul ia tratament... si daca vreti sa scapati de ea...ar fi bine sa tineti cont si de aceasta idee..
-
18 Dec 2007, 20:13nu scade efectul anticonceptionalelor ,insa e bine ca pe perioada tratamentului sa folosesti prezervativ pt ca altfel degeaba folosesti crema si iei ovule(dar cu o distanta de cateva ore inainte de actul sexual)...oricum o sa dispara o perioada si apare din nou.eu nu am mai avut probleme decat dupa ce am intrerupt anticonceptionalele.
-
18 Dec 2007, 22:47si eu intentionez sa le intrerup,nu mi-au facut bine deloc.
stiu ca apar efecte adverse dupa intrerupere.sa fie cazul si daca le-am admnistrat doar 1 luna?