HIV
-
0 0M-am gandit sa-mi fac testul HIV. Nu am motive speciale de ingrijorare, doar ca mi-a intrat mie acest lucru in cap. Problema este insa ca s-a transformat intr-o psihoza, intr-o adevarata trauma: nu am curaj sa fac testul! Pur si simplu nu am!!! Sunt total traumatizata, si asta de mai multe luni, nu mai pot face nimic , nu ma mai pot concentra la nimic...Este clar , am nevoie de psihiatru, si am sa ma duc la unul, de indata ce identific unul bun...Cum ma puteti voi ajuta: cu raspunsul la cat de raspandita este aceasta boala...Eu una nu am cunoscut nici un caz...Voi cunoasteti? Daca m-as lamuri putin in privinta frecventei,mi-as face o idee asupra riscului nostru al tuturor...Si inca ceva: sunt oare singura persoana care traieste o asemenea spaima? Ati trecut vreodata prin asa ceva? Cum ati depasit momentul?
-
Selena, daca n-ai avut contact sexual neprotejat si nici transfuzii de sange, nu ar trebui sa iti faci griji. Pt linistea ta, du-te si fa testul ala si scapi de stress. Inca ceva: la analizele de sange precum si la controlul gineco sa fii sigura ca se fol ace sterile desfacute in fata ta (la Medicover ti le arata mereu inainte sa le desfaca) si ca personalul medical poarta manusi. La fel, daca afaci eco transvaginala, sa fii sigura ca pe sonda este pus un prezervativ nou.
-
am citi o data si inca o data,trauma,psihoza,psihiatru,nu te mai poti concentra la nimic????
doar ptr o analiza???de luni de zile te gandesti sa te duci sa o faci si nu ai curaj?
ori ti-ai tras-o cu unu suspect,ori ceva,,,,cumva miroase a ipohondrie.ceia ce spui tu nu e o situatie tocmai normala.
daca dupa asta ati intra in cap ca tre sa faci analiza ptr HPV???ce faci?mai inebunesti cateva luni gandindu-te? -
Nu sunt dusa dar voi nu ati vazut o persoana cu SIDA pe patul de moarte, nu ati vazut atatia seropozitivi cati am vazut eu, ce simptome au, ce medicamente iau, cum sunt ei in fiecare stadiu al bolii, asa ca eu n-am vrut decat s-o ajut pe selena si sa-i facilitez intrarea pentru niste analize acolo unde nu toata lumea are acces. Ma rog, fiecare e liber sa faca ce vrea atat timp cat nu-l deranjeaza pe cel de alaturi. Multa sanatate la toate!
-
Mival, am intrat pe messenger, dar cred ca la orele la care sunt eu on-line , nu esti tu...sau nu stiu de ce nu ne-am "vazut".
La mine problema este ca afland ca o prietena are virusul HPV, mi-am facut si eu aceasta analiza, si , spre marele meu soc, am aflat ca si eu il am...Doctorita m-a asigurat ca multa lume il are , si , de fapt , majoritatea persoanelor active sexual il au la un moment dat in viata, uneori fara sa stie, etc. etc...Acum, eu ma gandesc, ca omul: daca am luat ceva, ESTE POSIBIL sa fi luat si altceva! Voi nu ati gandi la fel? Iar lucrul cel mai grav care imi vine in minte este asta...De asta va intreb eu pe voi ( si mai ales pe Mival, ca vad ca este in tema, si poate raspunde chiar aici pe forum, ca sunt sigura ca mai sunt si alti speriati si disperati pe lumea asta, si poate-i ajuta si pe ei): 1)Daca ai acest virus, se vede la analizele normale de sange?De exemplu, e posibil sa iti iasa analizele bine ( inclusiv hemoleucograma) si sa ai totusi virusul? 2) Am inteles ca acest virus nu da simptome evidente, dar nu da nici simptome "subtile"? Adica esti chiar sanatos tun, sau ai totusi niste simptome, pe care oamenii neavizati le trec insa cu vederea? 2)Cine sunt oamenii aceia bolnavi? Sunt multi? Sunt in majoritate din categoriile sa le zicem "de risc", pe care i-am putea usor recunoaste, sau sunt oameni asupra carora in mod normal nu am avea nici un dubiu? -
Io am facut-o cu multi barbati fara prezervati.Si sincer, si mie imi era frica ca de dracu.si uite ca am facut, fara sa freau, testu, la prima nastere.
Intre prima si a doua nastere am mai facut sex cu citiva barbati, fara prezervativ, si chiar ca aveam morcou bagat adinc.si am facut din nou testul si mi-a iesit negativ.
mai rau ca mine nu poti fi, du-te si fa-l, macar sa stii din timp daca doamne fereste ai ceva.
Bafta maxima
Bea o tarie inainte