Dureri de spate!

•  
    • 567 mesaje
    15 Dec 2007, 22:30
    0 0
    Va intreb in speranta ca veti veni cu idei..poate v-ati intampinat cu o astfel de problema!De o perioada de vreme destul de lunga am dureri groaznice de spate mai ales cand stau cu fata in sus nici nu ma pot ridica fara ajutorsi pe deasupra am crezut ca m-am ingrsat dar stand de vb cu mai multe persoane care lucreaza in domeniul medical mi-au zis ca sunt umflata.Mi-am facut o programare la urologie(poate am ceva la rinichi).
    Ce parere aveti? Astept sa ma duc si sa-mi fac cateva analize.Of!si cat timp mi-a luat pana m-am hotarat sa ma duc la doctor,am oroare de ei!
  •  
    • 952 mesaje
    16 Dec 2007, 17:04
    0 0
    draga mea,pana vin analizele incerca sa nu faci efort, sa mananci mai nesarat,si pt. durei incearca un gel antiinflamator pe baza de ibuprofen,te ungi cu el mai ales in regiunea in care persista cel mai mult durerea.multa sanatate ,si asteptam vesti de la tine!
  •  
    • 567 mesaje
    16 Dec 2007, 19:51
    0 0
    Multumesc pt raspuns alina-oti!Imi tot dau cu unguent mi-am luat diclofenac dar degeaba in prima seara cand mi-am dat m-am simtit mai bine apoi...astept sa-mi fac anailzele.
  •  
    • 952 mesaje
    16 Dec 2007, 20:44
    0 0
    eu ti-as recomanda niste pastile de flamexin,sa stii ca m-am confruntat cu aceeasi situatie ,numai la acestea ,durerea a cedat,dar trebuie sa le iei cu un pasament gastric(omez) pt. ca orice antiinflamator luat pe cale bucala distruge stomacul,ai grija ce faci ,bea si multe lichide ceai de galbenele de ex ,asta chiar nu are contraindicatii,si e un excelent antiinflamator.NU stiu ce sa mai zic ,trebuie sa mergi la un reumatolog sau chiar la un neurolog!imi pare f rau ,tu esti asa de tanara chiar n-ar trebui sa ai aceste dureri..dar nu te ingrijora stiinta a evoluat ,trebuie sa fie un remediu ,dar mai ales trebuie sa depistezi cauza acestor durei.Uite spre ex. mie mi s-a spus ca am pozitie incorecta a spatelui,ca nu stau dreapta,ca am un reumatism ereditar(mama,tata toti au probl. cu spatele)pe deasupra am si o mica cauza hormonala care determina retentie de lichide ..si uita asa!Sper sa te faci bine,si sa ne spui,multa sanatate!
  •  
    • 257 mesaje
    17 Dec 2007, 02:05
    0 0
    si eu am avut aceeasi problema nu de multa vreme. la mine s-a dovedit a fi salteaua de dormit, mult prea tare.am pus apoi pe ea niste plapumi de vara si mi-am revenit.am luat o perioada si celebrex, nush cat a zic ca mi-a ajutat dar abia dupa ce am aranjat salteaua am avut ameliorari