Creme anticelulita

•  
    • 15 mesaje
    11 Feb 2002, 10:14
    0 0
    A folosit cineva creme anticelulita? Daca da, au ele vreun efect secundar?
  •  
    • 270 mesaje
    12 Feb 2002, 19:55
    0 0
    eu am folosit. nu avea nici un alt efect secundar in afara de faptul ca miroase
    placut si e eficienta, am inteles, si impotriva vergeturilor.
    singurul inconvenient, dupa parerea mea, este ca pentru a avea efect,
    tb. facut masaj local zilnic.
  •  
    • 15 mesaje
    15 Feb 2002, 08:12
    0 0
    Bambi, iti multumesc pentru raspuns. De fapt mie imi este teama ca dupa ce utilizez crema, sa nu mi se puna un strat dublu de celulita fata de cel dat jos cu ajutorul cremei.
  •  
    • 29 mesaje
    4 Mar 2002, 04:21
    0 0
    ne dai si un nume de astfel de crema?
  •  
    • 939 mesaje
    4 Mar 2002, 05:37
    0 0
    Mi-ati citi gandurile cu discutia asta !Puteti recomanda ceva ?
  •  
    • 45 mesaje
    4 Mar 2002, 10:51
    0 0
    Eu am folosit acum 2 ani crema de la Elmiplant...pute groaznic si...dupa 2 saptamani(timp in care nu am folosit-am vazut ca se mucegaise.
    Acum folosesc o crema de la Oriflame...nu o folosesc zilnic si nu vad nici un efect...dar miroase bine si da un aspect super pielii.
  •  
    • 6 mesaje
    4 Mar 2002, 21:36
    0 0
    Eu folosesc o crema anticelulita de la avon si nu pot spune ca nu sunt multumita de ea si nu e prima data cand folosesc si intre pauze nu sa depus nici un pic de celulita sper ca si voua sa va fie de folos .
  •  
    • 63 mesaje
    5 Mar 2002, 15:39
    0 0
    Am inteles ca cele mai eficiente sint cele bazate pe extracte din alge marine.
  •  
    • 1 mesaje
    6 Mar 2002, 14:48
    0 0
    Dati nume de creme care si-au dovedit eficienta.Am folosit Elmiplant si nu s-a redus deloc celulita.
  •  
    • 1445 mesaje
    6 Mar 2002, 15:19
    0 0
    cum se numeste crema de la avon?
  •  
    • 2 mesaje
    7 Mar 2002, 06:21
    0 0
    corect
  •  
    • 3 mesaje
    10 Mai 2002, 13:56
    0 0
    gel aniticelulitic se numeste crema de la AVON; luna asta e la reducere.
  •  
    • 36 mesaje
    13 Mai 2002, 11:23
    0 0
    Eu va intreb, dragele mele, exista la gerovital o crema anticelulitica, cum se numeste si daca a folosit-o cineva. Eu una nu imi pot permite cremele recomandate in mesajele anterioare si am auzit ca, in general, toate produsele gerovital sunt destul de bune.
    Va astept cu un raspuns.
  •  
    • 63 mesaje
    18 Mai 2002, 22:22
    0 0
    nu mai aruncati banii pe geam fetelor !!! se imbogatesc companiile pe seama voastra!!!S-a dovedit in Franta ca nu au nici un efect asupra celulitei, au doar un efect placebo atit si nimic mai mult. Doctorii francezi spuneau la TV ca o crema normala de corp + un masaj cum trebuie pe picioare face afacerea; aici in Franta nu prea mai cumpara lumea cremele astea ( si sint de marci cunoscute! Vichy, Roc etc). Pina si esteticiana mea mi-a spus sa nu imi cumpar (ea avea tot interesul sa imi vinda ceva din magazinul ei!). Luati o crema obisnuita de corp, frecati pina cind transpirati si faceti mult sport! Eu de cind ma duc la sala de sport nu mai am celullita...

snak
  •  
    • 36 mesaje
    20 Mai 2002, 10:31
    0 0
    Bravo snak!... pana sa primesc un raspuns la mesajul meu am inceput sa fac sport si sa nu mai mananc seara si intr-o saptamana s-a vazut rezultatul... ma bucur ca mai exista cineva care incearca sa AJUTE. imi pare bine ca am citit mesajul tau inainte de a lua o decizie,care a fost in defavoarea cremelor anticelulita
    Merci beaucoup!
  •  
    • 63 mesaje
    20 Mai 2002, 15:03
    0 0
    n-ai de ce)) vreau sa va deschid ochii, sa va salvez banii si sa impart cu voi ce am invatat aici! )))

ATENTIE ca pe forum sint intrusi de la companii cosmetice ascunsi sub nickuri , care lauda vitrutile anumitor cosmetice; o modalitate de a face publicitate!!!

sank
  •  
    • 63 mesaje
    20 Mai 2002, 15:04
    0 0
    pardon, Snak nu Sank!
  •  
    • 63 mesaje
    20 Mai 2002, 15:08
    0 0
    totusi un lucru Sora: maninca seara lejer; sa nu iti privezi corpul de o masa ca va cere dublu!si o sa te ingrasi dupa citeva saptamini sau luni...fii atenta!
  •  
    • 960 mesaje
    21 Mai 2002, 00:23
    0 0
    sobo,
    tu esti , wc-ul barbatilor, esti o prostituata care practici
    aceasta "meserie" inca de cand te-ai nascut...!!!!!!!!

esti una din-aia care "inghite" tot, esti una din-aia care face "curatenie la locul de
    munca" !!!!!!!

de cate p u l i ai luat in c u r, te ca c i imprastiat, in gaoaza ta incape lejer gatul unei
    sticle de lapte de pe vremuri !!!

esti "una puttana", una din-aia care te vinzi pentru 10.000 lei !!!!!!!

oarba dupa tine si dupa tot neamul tau de imputiti.........!!!!

si mai stii ceva ???

ma-ta te-a facut din laba lu' tac-tu si-ai fost scuipata de muste in pi z d a !!!
  •  
    • 1 mesaje
    1 Apr 2005, 23:54
    0 0
    rusine sa-ti fie!! si... "cine ziece ala e"