Creme anticelulita
-
0 0A folosit cineva creme anticelulita? Daca da, au ele vreun efect secundar?
-
nu mai aruncati banii pe geam fetelor !!! se imbogatesc companiile pe seama voastra!!!S-a dovedit in Franta ca nu au nici un efect asupra celulitei, au doar un efect placebo atit si nimic mai mult. Doctorii francezi spuneau la TV ca o crema normala de corp + un masaj cum trebuie pe picioare face afacerea; aici in Franta nu prea mai cumpara lumea cremele astea ( si sint de marci cunoscute! Vichy, Roc etc). Pina si esteticiana mea mi-a spus sa nu imi cumpar (ea avea tot interesul sa imi vinda ceva din magazinul ei!). Luati o crema obisnuita de corp, frecati pina cind transpirati si faceti mult sport! Eu de cind ma duc la sala de sport nu mai am celullita...
snak -
Bravo snak!... pana sa primesc un raspuns la mesajul meu am inceput sa fac sport si sa nu mai mananc seara si intr-o saptamana s-a vazut rezultatul... ma bucur ca mai exista cineva care incearca sa AJUTE. imi pare bine ca am citit mesajul tau inainte de a lua o decizie,care a fost in defavoarea cremelor anticelulita

Merci beaucoup!
-
sobo,
tu esti, wc-ul barbatilor, esti o prostituata care practici
aceasta "meserie" inca de cand te-ai nascut...!!!!!!!!
esti una din-aia care "inghite" tot, esti una din-aia care face "curatenie la locul de
munca" !!!!!!!
de cate p u l i ai luat in c u r, te ca c i imprastiat, in gaoaza ta incape lejer gatul unei
sticle de lapte de pe vremuri !!!
esti "una puttana", una din-aia care te vinzi pentru 10.000 lei !!!!!!!
oarba dupa tine si dupa tot neamul tau de imputiti.........!!!!
si mai stii ceva ???
ma-ta te-a facut din laba lu' tac-tu si-ai fost scuipata de muste in pi z d a !!!