parca nu iau tratament deloc :(
-
0 0Iau tratament pentru spasmofilie, recomandat de medici, nu de capul meu: 10 zile am baut cate 2 fiole pe zi de gluconolactat de calciu si magneziu, acum de 7 zile iau Calciu cu D de 3 ori pe zi si Panangin- care contine magneziu si ajuta inima la oboseala.
Iau si 3 Coaxil-uri si 2-3 Sedocalm -uri recomandate de psihiatru pentru atacuri de panica. Deja ar trebui sa inceapa sa-si faca efectul in perioada asta, le iau de aproape trei saptamani.
Gandesc pozitiv, evit sa fac efort prea mult, dorm 9 ore pe noapte. Am inceput si o psihoterapie.
Cu toate astea, dupa -amiaza incepe un tremur suspect, dupa care imi amortesc intens fata, membrele, pe toata partea stanga a corpului slabiciunea e mai intensa. imi trece abia in jumatate de ora, si asta daca ma bag in pat la caldura si incerc sa ma pacalesc sa adorm.
Azi am avut o amorteala cumplita, mi se incarligasera degetele si ma si intepa inima de parca nu m-as menaja si de parca nu as lua calciu si celelalte pastile.
Weekendul trecut am avut aceeasi problema si m-am dus la Urgente, initial era vorba sa imi faca o injectie cu Calciu, dar internistul a vrut sa ma vada si un neurolog care a zis ca totul e de la atacurile de panica.adio injectia cu calciu.
Dar eu nu pot sa cred ca amorteala e de la atacul de panica si nu inteleg de ce inca mai am aceste simptome desi iau de 2 saptamani calciu. Si inca iau 1500 de mg pe zi! Si ma menajez! Fac pauze dese la tot, nu lucrez in perioada asta...
La tiroida, plamani si inima nu am nimic.
Ma simt perfect dimineata la trezire, dar dupa jumatate de ora iar ma doare ici si colo si mai respir si greu din cand in cand, cu probleme la inghitit de parca as avea probleme cu tiroida! E foarte frustrant si uneori zici ca imi face cineva in ciuda, cand incerc autosugestie "Imi trece amorteala repede", incep sa o simt mai tare!
Oare chiar nu se asi -
Pana sa citesc ca medicul de la urgente ti-a spus ca este un atac de panica,m-am gandit ca despre asta e vorba.
Obisnuiam sa am atacuri de panica f frecvent,am ajuns si eu la urgente,fara sa am vreo problema de ordin fizic.Amorteala membrelor si a fetei este frecventa in timpul atacurilor de panica si creste intensitatea acestuia.Psihoterapia te ar putea ajuta,daca vei persevera.Insa depinde numai de tine sa te controlezi.Si inclin sa cred ca putina miscare ti-ar face chiar bine..ai si palpitatii?Eu aveam niste palpitatii cumplite,mi-am facut analize la inima,ecografie,de toate-nu aveam nimic.
Daca ai o lipsa de calciu tratamentul cu vitamina D3 te va ajuta mult.Mai cere si o alta parere ca sa fii totusi sigura ca e spasmofilie si sa nu-ti incarci degeaba organismul cu calciu.Nu iti imagina ca rau nu are cum sa faca;
Suferi o depresie? -
Banuiesc ca diagnosticul de spasmofilie ti s-a pus in urma analizelor facute, nu?
Oricum cele doua:spasmo si atacurile merg miina in mina f bine. de ce? in momenul in care simti ca ai o cadere de calciu intrii in panica.
De aceea, dr. ti-a dat tratament si ptr spasmo si ptr anxietate (coaxilul).
Ti-ai mai facut analizele sa vezi cum evolueaza calciul? E f important sa gasesti tratamentul adecvat ptr spasmo. Eventual mai consulta o a 2a opinie. In 3 saptamani ar trebui sa simti o ameliorare.
Nu mai amana si du-te la alt doctor, alt set de analize (mai ales ca ai spus ca esti mai libera)
Sanatate!