fibrom uterin - help!!!

•  
    • 269 mesaje
    10 Dec 2007, 09:52
    0 0
    mama a fost diagnosticata cu fibrom uterin de 10 cm. dr i-a recomandat sa se opereze dar din cauza unei operatii suferita acum 10 ani din care a scapat doar printr-o minune, nici nu vrea sa auda de inca o operatia. va rog frumos dc stiti vreun tratament naturist sau un doctor naturist bun, spuneti-mi.multumesc foarte frumos!
  •  
    • 269 mesaje
    10 Dec 2007, 14:11
    0 0
    chiar nu stie nimeni? please...
  •  
    • 26 mesaje
    10 Dec 2007, 17:12
    0 0
    buna si eu am un fibrom de 2 cm si am inceput un tratament naturist pe baza de tinctura de zmeur si de coacaz negru sper sa dea rezultate a si mai fac niste spalaturi cu ceai de galbenele pelin si cretisoara
  •  
    • 48 mesaje
    10 Dec 2007, 21:32
    0 0
    esti sigura ca spalaturile sunt bune?
    eu am o rana pe col si un doctor mi-a spus sa fac spalaturi altul sa nu fac?!cat de des le faci?cine ti le-a recomandat,ginecologul?
  •  
    • 3 mesaje
    17 Dec 2007, 12:29
    0 0
    Ce varsta are mama ta?E foarte important.Mama mea a avut aceeasi problema, s-a operat in august anul asta, dar a asteptat aproape un an sa treaca cu tot felul de tratamente.nu au dat nici un rezultat ,era prea mare 10 centimetrii.Dupa o hemoragie de 2 luni nu a mai avut incotro . s-a operat si acum e totul f bine
  •  
    • 269 mesaje
    17 Dec 2007, 14:55
    0 0
    mama mea are 52 de ani. s-a hotarat sa mearga miercuri la un alt consult. sper sa gasim solutia cea mai buna.
  •  
    • 5 mesaje
    2 Ian 2008, 13:43
    0 0
    Draga mea eu cunosc un produs natural din fruct de Mangostin.Incredibil dar adevarat. Eu am aflat ascultand o conferinta medicala care spuneau ca au tratat fibrom uterin. Pentru detalii ma puteti cintacta la
    doranima@gmail.com.

Va doresc sanatate maxima.
    Cu drag, Dorin
  •  
    • 8 mesaje
    2 Ian 2008, 20:52
    0 0
    Si eu am 52 de ani, m-am operat acum 3 saptamani. Imi este greu acum, dar sunt sigura ca a fost cea mai buna solutie. La aceste varste este bine sa faci "curatenie" totala acolo jos. Tot la operatie se ajunge, nu este decat o amanare nerecomandata orice alt tratament. Eu deja incep sa-mi revin, spune-i mamei tale ca merita sa suporte operatia ca pe urma sa fie linistita. Si mie mi-a fost foarte frica( a fost a 3-a interventie pe abdomen, dupa apendicectomie si cezariana), dar am facut-o. Incearca s-o convingi pe mama ta sa faca ceea ce trebuie! Sanatate si curaj!
  •  
    • 4 mesaje
    21 Ian 2008, 21:40
    0 0
    am 45 de ani si ma lupt din greu cu un fibrom te rog da detalii si de unde putem face rost de medicament da si un pret ca nu sunt foarte bogata .Multumesc