fibrom uterin - help!!!
-
0 0mama a fost diagnosticata cu fibrom uterin de 10 cm. dr i-a recomandat sa se opereze dar din cauza unei operatii suferita acum 10 ani din care a scapat doar printr-o minune, nici nu vrea sa auda de inca o operatia. va rog frumos dc stiti vreun tratament naturist sau un doctor naturist bun, spuneti-mi.multumesc foarte frumos!
-
Ce varsta are mama ta?E foarte important.Mama mea a avut aceeasi problema, s-a operat in august anul asta, dar a asteptat aproape un an sa treaca cu tot felul de tratamente.nu au dat nici un rezultat ,era prea mare 10 centimetrii.Dupa o hemoragie de 2 luni nu a mai avut incotro . s-a operat si acum e totul f bine
-
Si eu am 52 de ani, m-am operat acum 3 saptamani. Imi este greu acum, dar sunt sigura ca a fost cea mai buna solutie. La aceste varste este bine sa faci "curatenie" totala acolo jos. Tot la operatie se ajunge, nu este decat o amanare nerecomandata orice alt tratament. Eu deja incep sa-mi revin, spune-i mamei tale ca merita sa suporte operatia ca pe urma sa fie linistita. Si mie mi-a fost foarte frica( a fost a 3-a interventie pe abdomen, dupa apendicectomie si cezariana), dar am facut-o. Incearca s-o convingi pe mama ta sa faca ceea ce trebuie! Sanatate si curaj!