resturi in putrefactie, pe dinti AJUTOR!
-
0 1Zilnic trebuie sa aloc cam o ora igienei dintilor, astfel: spalat cu periuta cu vibratii si pasta medicinala Lacalut, curatati bine cu o scobitoare intre fiecare din ei, apoi luat fiecare si rascaite resturile de pe ei (foarte multe si urat mirositoare) atat exterior cat si interior, ata dentara si apoi iar pasta.
Daca nu fac asta se depun atat de multe resturi si miros atat de urat, de parca am mancat numai mortaciuni si kkt
Am incercat o saptamana doar sa ma spal normal si nu mai puteam nici sa deschid gura de miros.
Sunt DISPERATAAAAAAAAAAA
Exista vreo solutie? Stie cineva despre ce vorbesc?
Ironia sortii face ca fratele meu sa aiba zile cand pur si simplu ii e lene sa se spele pe dinti. Si nu ii miroase gura absolut deloc
CE SA FAC????????????? -
Nu stiu cat e de corect ce faci tu. Pasta ar trebui doar la sfarsit. Apoi tu folosesti scobitori si ata dentara, dar acestea deca nu sunt folosite corect pot duce la lezarea gingiei. In mod normal ar trebui sa folosesti ata dentara, si apoi periaj si sa fie ok. Eventual o periuta interdentara sa cureti bine spatiul dintre dinti.
-
Cu ata dentara iese doar ce e intre ei, iar de la periaj nu se curata deloc bine depunerile acelea. Nici nu iti imaginezi cat pot sa scot pe scobitoare
Nu vreau sa fiu gretoasa, dar asta este situatia ......
La stomatolog mi-au spus ca este din cauza ca am dintii cam ravasiti si mi-au recomandat aparat dentar .......... da, bine, acum la 30 de ani ma apuc sa umblu doi ani cu fiarele alea in gura si sa dau si 20-25 de mil. cand eu abia ma descurc
Si oricum, si fratele meu are dintii cam aiurea, nici ai lui nu sunt drepti (daca ne-au lasat parintii sa sugem degetul cand eram micuti...) dar v-am zis, el nu are problema asta, ceea ce ma face sa cred ca nu e din cauza asta.
A, periuta este interdentara si este si cu vibratii, dar cam degeaba. -
overwork, aceeasi problema o are un var de-al meu. de cand il stiu, adica de vreo 25-30 de ani, are o periuta de dinti de voiaj in buzunar. dupa ce mananca, se duce la baie si isi curata dintii de resturile alimentare. pasta de dinti o foloseste doar dimineata si seara - in timpul zilei doar isi perie dintii si clateste bine gura cu apa.
-
Daca fratele tau are dintii la fel de ravasiti si nici nu se spala zilnic pe dinti, asa cum spui si tu : cauza este alta. Fie ca-ti convine sau nu la dr trebuie sa ajungi daca vrei sa scapi de acest lucru.Daca vrei un "tratament" dupa ureche rontaie guma, fa gargara cu apa si ulei de eucalipt etc.
Gaba ti-a dat niste sfaturi la obiect.
Este parerea ta ca-ti miroase gura pt ca-ti ramane 1/2 de friptura intre dinti.
Cauta pe google si citeste despre halena, poate te mai lamuresti un pic. -
Alta care se contrazice cu mine.
Fratilor, ce aveti? Eu am pus o intrebare clara si la obiect, ce sa fac impotriva acelor resturi.
Nu e vorba ca imi miroase gura ca am un rest de friptura intre dinti, sunt DEPUNERI IN PUTERFACTIE pe care le curat prin razuire si miros ca naiba, jos, la baza gingiei, pe dinti si mai ales masele! Nu se intelege romaneste?
A, si am citit despre halena destul, am incercat toate pastilele anti existente, iaurt etc etc.
Am intrebat la obiect si nu "oare ce-oi avea" pentru ca mi-am facut analizele medicale si toate sunt ok, atat exudatul nazal si faringian cat si cele pt. stomac, gastrita etc.