reclamatie stomatolog
-
0 0Fetelor, ajutati-ma cu un sfat va rog. Povestea e asa:
Mama mea a mers la un stomatolog si si-a facut mai multe lucrari acrilice. Asta s-a intamplat in 2006. De atunci pana acum lucrarile respective s-au rupt pe rand. In astia 2 ani i-a refacut de 7 ori diverse lucrari. Unele nu tin nici macat 1 luna.
Am fost eu sa vb cu dr sa vad ce putem face pt ca nu mi se pare ok sa ii tot refaca si sa se tot rupa lucrarile. E adevarat ca nu i-a mai luat bani de cate ori i-a reparat lucrarile. Dar timpul pierdut, durerea suferita de fiecare data? I-am zis ca nu mai suntem de acord sa ii refaca lucrarea pt ca s-a dovedit ca nu le repara bine. Mi-a zis ca nu imi da banii ca asta e i-au tinut lucrarile 2 ani si nu are ce sa faca. Ca ea a platit de fiecare data din banii ei lucrarile la tehnician si ca a pierdut si ea.
In momentul ala am schimbat tonul si dupa o discutie f. aprinsa a acceptat sa o despagubeasca dar nu cu toata suma. Dupa cateva calcule ne anunta ca ii da inapoi 12 mil din 30 cat a incasat. M-am enervate si i-am zis: nu multumesc, nu acceptam bataia asta de joc si am cerut o copie de pe foia de tratament.
Acum, am sunat la OPC si mi-au zis ca nu intra in domeniul lor sa sun la Ministerul Sanatatii. Acolo ma pun sa fac o scrisoarea si s-o depun la registratura lor si mai departe nu se stie………..
Ce fac acum? Ma gandesc ca poate trebuia sa accept ca despagubire si cele 12 mil ca asa nu stiu daca rezolv ceva.
Stiti cum se rezolva astfel de cazuri? Sau unde? Merita sa intru intr-o astfel de actiune?
Offfffffffff…………………… -
judith, din pacate nu am un raspuns la intrebarea ta, dar voiam sa te felicit pt ceea ce faci. Este dreptul nostru sa primim un serviciu eficient, iar ce a facut medicul respectiv este bataie de joc. Sieu am vur sa reclam o dr ginecolog in vara, dar tot atunci ma certam cu CFRul si sincer n-am mai avut energie si pentru asta.
Ati fost la consultatie si la alti medici stomatologi sa intrebati de ce cred ei ca s-a intamplat asta? Poate sa va ajute in reclamatie - adica sa aduceti dovezi ca alti medici spun, de ex, ca materialele folosite au fost de haioasa calitate, ca medicul respectiv tolereaza colaborarea cu un tehnician care nu isi face treaba, in detrimentul pacientilor, etc.
Bafta multa! -
Foarte bine faci,felicitari.
Eu aveam o masea lipsa din copilarie si m-a convins medicul stomatolog sa-mi faca lucrare.Iar pentru lucrarea asta mi-a slefuit 2 masele fara absolut nici o problema,m-am ingrozit cand am vazut ce a ramas din ele.Iar acum dupa aproape 2 ani simt ca e ceva in neregula cu gingia,iar ea mi-a spus ca voi avea problema asta peste 10-15 ani cand va trebui sa inlociuesc coroanele.Eu stiam ca nu e ok ,de asta am si intrebat,si m-a convins.Se bucura la cateva sute de euro si nu se gandesc ca pe urma pacientii traiesc cu greselile facute de ei. -
Scuze pt raspunsul intarziat dar de acasa nu pot intra pe net.
Azi o sa sun la Colegiul medicilor dentisti sa vad ce zic ei sa fac. problema e ca sigur va dura mult si bine, tocmai sa te faca sa renunti.
La alti medici pt confirmare nu am fost pt ca am incercat la una dar cand i-am zis despre ce e vb m-a refuzat. Mi-a zis ca nu sunt in regula lucrarile dar sa merg la consultatie si ea sa isi dea cu parerea daca primul medic si-a facut sau nu treaba bine, nu poate face. Asta e ei se acopera mereu.
O sa va spun cum se procedeaza poate aveti vreodata nevoie desi nu va doresc.