limfom hodgkin

•  
    • 1 mesaje
    6 Dec 2007, 16:16
    1 0
    as vrea sa discut cu alte persoane care au limfom hodgking. eu l-am depistat in stadiul 2 am trecut prin chimio si acum mi-a schimbat trat, daca mai sunt si alte pers care au avut sau au, poate schimbam pareri
  •  
    • 64 mesaje
    15 Dec 2007, 01:37
    0 1
    salut , si sotul meu a avut acum vreo 15 ani cred limfom hogkin , gradul 2 . nu stiu f.multe amanunte ptr. ca nu ne cunosteam , stiu ca a facut si el chimioterapie . a fost chemat periodic la control , iar in prezent i-au spus sa mearga doar daca are nevoie , sau se simte rau .Totul e OK , dar incercam sa ajunga la control la 1-2 ani . A fost la Cluj internat . Bafta si incredere .
  •  
    • 1913 mesaje
    15 Dec 2007, 15:57
    0 0
    E printre f putinele cancere care SE VINDECA, chiar daca e intr-un stadiu mai avansat!
    Eu insami am fost suspecta de asa ceva, asa ca m-am informat din multe surse si nu numai...Am cunoscut direct persoane care faceau tratamentul!
  •  
    • 689 mesaje
    15 Dec 2007, 20:04
    0 0
    Am avut un coleg in facultate care a avut asa ceva. L-a descoperit din intamplare, cand am fost obligati sa ne facem un control la plamani. A fost la operatie,nu stiu daca a facut chemoterapie pentru ca nu am vazut sa ii cada parul sau sa arate altfel. Oricum a facut cev atratament si acum e foarte bine.