test ovulatie???

•  
    • 428 mesaje
    6 Dec 2007, 12:13
    0 0
    hello! Credeam ca asa ceva se gaseste doar pe afara. Ma bucur sa aud ca exista si pe la noi prin farmacii. As dori daca se poate mai multe informatii referitoare la acesta, de la cele care au mai folosit: costuri, metode de utilizare, de cate tipuri sunt, ce fidelitate au, etc. MULTUMESC!
  •  
    • 1431 mesaje
    6 Dec 2007, 12:25
    0 0
    n-ai vazut ca mai exista un topik de genul acesta ?
  •  
    • 428 mesaje
    6 Dec 2007, 13:10
    0 0
    Ba da, am vazut !!! Doar de la discutia aia am plecat cand am deschis un nou topic. De altfel, daca caut pe google gasesc info si acolo referitoare la testele de ovulatie, dar propunerea mea era alta (poate nu am fost destul de explicita): doream sa aflu de la evele care au folosit astfel de teste (si ce marca), si daca le-a ajutat in mod real (si de aici, care din ele si-au dovedit mai bine eficacitatea -prin rezultate concrete - adica bebe)....
  •  
    • 1431 mesaje
    6 Dec 2007, 13:40
    0 0
    aham ....pai ce sa iti zic banuiesc ca si testele de ovulatie sunt la fel ca si cele de sarcina :o
    eu am folosit ovinete ( sau ceva de genul ) si s-a dovedit bun
    dar d c vrei sa faci un test de ovulatie ?
  •  
    • 428 mesaje
    6 Dec 2007, 14:13
    0 0
    pai ma gandesc sa fac si eu un bebe.......)))
  •  
    • 428 mesaje
    6 Dec 2007, 14:49
    0 0
    tu de ce l-ai folosit, sa-l eviti pe bebe, sau sa-i grabesti venirea pe lume?
  •  
    • 1431 mesaje
    6 Dec 2007, 15:55
    0 0
    sa vina odata ca il astept de ceva timp :o
    ma bucur ca si tu vrei un bebe ? ai fost la un control , ai vreo problema ?
  •  
    • 428 mesaje
    6 Dec 2007, 16:11
    0 0
    Nu am fost la medic pt asta in mod special, ci doar la un control de rutina, la care nu mi-au fost depistate probleme deosebite (doar o nesuferita de candida). "Pacatul" meu cel mai mare e ca am mania de a planifica totul si cand am gasit topic-ul despre acest test, mi-a suras ideea. Imi doresc foarte mult un bebe, dar inca am indoieli dc sa-l fac sau nu dintr-o gramada de motive (lipsa stabilitatii financiare mai ales)...Un altul ar fi varsta (24 de ani o fi prea devreme?) si stagnarea profesionala. Deocamdata singurul motiv, care m-ar determina sa-l fac este dorinta de a avea un copil si instinctele mele materne care au luat-o razna....
  •  
    • 1234 mesaje
    6 Dec 2007, 17:17
    0 0
    ma intreb cand o sa imi vina si mie instinctele astea de care vorbiti voi, ca ma apropii de treij de ani si nic...
  •  
    • 142 mesaje
    6 Dec 2007, 23:59
    0 0
    vrsta e perfecta sa faci un bebe 24 de ani ( virsta optima este 25 pt primul bebe) stagnarea profesionala este doar un motiv te poti intoarce oricind la munca , dar bebe nu poate fi facut prea tirziu ( doar nu vrei sa-ti zica lumea buni a isit cu nepotu) , iar din punct de vedere financiar nu suntem aproape niciodata suficient de pregatiti sa-l avem ( bebe) .Eu spun ca nu ai nevoie de teste de ovulatie deschideti inima , gindeste pozitiv si se va inplini( si renunta la anticonceptionale normal) multa bafta si copii frumosi > Eu am un ingeras de 3 anisori si credema ca profesia deja e pe locul 2 poate chiar 3 , noi sa fim sanatosi restul vin bune sau rele noi l-e primim
  •  
    • 428 mesaje
    7 Dec 2007, 09:40
    0 0
    Eu si viitorul meu sot ne dorim foarte mult un copil, dar la fel de mult ne dorim sa avem intai o casuta a noastra pt ca suntem chiriasi , iar cel mic sa poata avea camera lui frumos amenajata si cu multe jucarii...Deocamdata, la un venit familial care nu depaseste 2000 ron lunar, ne e putin cam teama, oricat de mare ar fi dorinta...Totusi uneori avem momente in care ne spunem ca or veni si vremuri mai bune, si ca unele familii au venituri chiar mai mici si fac fata.
    Cam dificil in ziua de azi sa-ti asumi o astfel de decizie.