probleme la contactul sexual

•  
    • 17 mesaje
    5 Dec 2007, 22:09
    0 0
    Fetelor, am o grija.Sper sa nu ma luati in ras,dar pentru mine e destul de important.. De cand mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu(de 7 luni),nu am putut sa stau deasupra lui. Penisul lui atinge un ceva acolo sus,nu stiu cum sa-i spun, un "perete", care imi provoaca durere,nu foarte puternica,dar imi ia toata placerea,creeaza un disconfort..M-am gandit ca ar putea atinge peretele uterin extern, dar nu stiu!!Aseara,de ex, am incercat, si credeti-ma ca si acum parca mai simt o durere in locul acela. Am citit ca pozitia asta este ceva mai dureroasa, dar pana la urma provoaca placere..Am spus sa incerc si asa, sa suport ceva mai mult, poate sunt eu prea "sensibila",dar ma doare si mai tare daca insist..Am inteles ca pozitia asta provoaca un orgasm profund...
    Sper sa ma ajutati, pentru ca vreau sa invat.stiu ca din greseli se invata.Poate e de la mine, am eu ceva, sau e normal??? chiar nu stiu, si nu am din ce surse sa ma informez.. Apelez la experianta voastra.va multumesc.
  •  
    • 26 mesaje
    6 Dec 2007, 00:54
    0 0
    mai bine te duci la medic daca durerea apare la fiecare penetrare... doar ca sa te asiguri ca totul este in regula cu organele tale genitale
  •  
    • 5148 mesaje
    6 Dec 2007, 08:58
    0 0
    mai, statu` deasupra se poate face in mai multe feluri, cu fata la el si cu spatele intins/arcuit spre spate sau aplecata mult in fata sau usor rasucita etc. la fel, poti varia si pozitia picioarelor...penetrarea fiind usor diferita. te doare indiferent ce pozitie (deasupra) adopti?
  •  
    • 3036 mesaje
    6 Dec 2007, 11:16
    0 0
    penetrarea este mai profunda atunci cand femeia sta deasupra - posibil ca vaginul tau sa fie mai scurt decat lungimea partenerului tau. in acest caz, nu e bine sa insisti, ca-ti umpli uterul de vanatai si nu-i a buna de fapt, cand stai deasupra, ai marele avantaj de a putea controla profunzimea penetrarii. foloseste acest avantaj si te vei simti foarte bine.

pe de alta parte, exista barbati care, atunci cand sunt in erectie, au o mobilitate scazuta a penisului. mai exact, penisul ramane "intepenit" intr-un unghi mic in raport cu abdomenul, ceea ce face ca singura varianta de postura in care femeia sta deasupra sa fie cea in care ea sta foarte aplecata spre in fata, catre partener, pentru a nu "forta" unghiul.

sigur, sunt si barbati care au o radacina a penisului foarte mobila - ceea ce permite abordarea cu usurinta a oricarei posturi sexuale.
  •  
    • 17 mesaje
    6 Dec 2007, 12:06
    0 0
    Pai am incercat in mai multe pozitii sa stau deasupra lui,durerea este mai mica,asa este.La un control de rutina, doctora mi-a spus ca nu am uterul prea dezvoltat.ceea ce ma cam mira, pt ca am o intaltime de 1.78 si sunt destul de dezvoltata fizic, dar se pare ca in interior sunt cam 'mica'...Daca stau in unghi drept deasupra ma doare(desi o data cand am incercat nu m-a durut,chiar mi-a placut,dar inainte si dupa asta tot ma durea)...
  •  
    • 3036 mesaje
    6 Dec 2007, 14:11
    0 0
    pai chestiunea are multe variabile, cum ar fi gradul de excitare al partenerilor, faza ciclului femeii...

daca el nu e foarte excitat, atunci are o erectie medie si nu prea rigida - ceea ce fireste ca e mai confortabil pentru tine.

daca tu esti foarte excitata si esti in zilele de dupa menstruatie, cand uterul sta un pic mai sus decat inainte de ciclu (cand coboara oleaca), iarasi iti este mai confortabil.

una peste alta, concluzia este simpla ca buna-ziua: cand te doare, inseamna ca e momentul sa ajustezi sau chiar sa schimbi pozitia.
  •  
    • 17 mesaje
    6 Dec 2007, 23:12
    0 0
    Pai am observat ceva la mine.Imediat dupa menstruatie ma umezesc mai de greu,in ciuda preludiului care il lungim cat putem de mult),iar dupa ce trec de perioada de ovulatie ma umezesc foarte usor..Off, trebuie sa mai incerc,pana la urma trebuie sa-mi iasa,nu? Dar voua v-a fost greu pana ati reusit?? Ma intreb daca este un lucru general, sau eu sunt de vina..
  •  
    • 142 mesaje
    6 Dec 2007, 23:45
    0 0
    nu cred ca este vina ta este doar lipsa de experienta. in perioada ovulatiei cu siguranta nu doare pt. ca umiditatea e maxima asta daca nu vorbim de o alta problema ,ori poate fi o problema ( o infectie ori alceva) fie este vaginism ( se taduce prin frica de durere sau ceva ce nu-ti place ) este o chiestie involuntara si functioneaza pe subconstient ,rezolvarea se gaseste in tine la aceasta problema nu trebuie sa te gindesti " iar facem asa o sa doara" lasa lucrurile sa mearga de la sine , daca nu functioneaza dute la un medic si vorbeste deschis. aceasta problema daca exista ,cu trecere timpului se agraveaza multa baft si cel mai inportant sanatate
  •  
    • 17 mesaje
    7 Dec 2007, 21:11
    0 0
    Va multumesc tuturor pt raspunsuri. O sa mai incerc cu siguranta! Sanatate!
  •  
    • 2386 mesaje
    8 Dec 2007, 11:13
    0 0
    Atunci cum explicati situatia inversa: pozitia cu femeia deasupra cea mai putin dureroasa si pozitia pe la spate cea mai dureroasa. De ce factori depinde faptul ca o pozitie doare si alta nu si ce masuri se pot lua?