test ovulatie
-
0 0ce stiti despre testele de ovulatie cumparate din farmacie ? a-ti folosit?
eu mi-am luat un test il fac de vineri si pana cum cica nu am avut ovulatie , conform rezultatelor ...or fi eronate ? or fi bune ? sincer nu prea am incredere , dar am zis ca nu pird nimik daca incerc
multam pt ras ...
-
sincer nu am folosit nici un test din asta pana acuma. presupun ca testul tre sa il faci la presupusa perioada in care ai ovulatie, ca altfel cum iti dai seama?
cel mai bun test de ovulatie este dozarea hormonala, testarea progesteronului din sange. in ziua 21 de ciclu, iti iei sange si iti faci progesteronul. asa vezi cel mai bine daca ai ovulatie sau nu. lipsa ovulatiei se 'trateaza' printre altele, si cu tinctura de coada soricelului.
http://www.valeriu-popa.santamia.ro/reteta/ap_genital.htm#c14 -
ramona ...ms pt ras
stiu ca in ziua 21 se face analiza asta , si am sa o fac insa pana tunci am zis sa incerc si un test de ovulatie
testul se face din ziua in care ar incepe perioada fertila ( in pachet sunt 5 teste ) si iti da detalii de ex : daca ai un ciclu de 28 zile incepi in ziua a 11 , daca ai de 29 in ziua a 12 si tot asa -
pai eu mi-am descoperit lipsa ovulatiei intamplator, adica nu m-a interesat asta in mod normal, pt ca nu vreau copii inca. aveam niste dereglari hormonale si mi-a iesit progesteron mic si prolactina mare, asadar ovulatie ciuciu...
mi-au dat niste pastile bromocriptin mai mult pt scaderea prolactinei decat pt cresterea progesteronului, dar am luat si tinctura aia si dupa 3-4 luni aveam limite normale la amandoua.
sa nu te apuci sa iei bromocriptin de-aiurea, ca se lasa cu stari de rau nasoale de la el, oricum se da numai cu reteta. eu nu am avut stari de rau deloc, dar ziceau unele fete ca au ajuns la spital cu salvarea de la pastilele alea. eu oi fi mai nesimtita, asa de felul meu
-
da vreau un bebe
ne chinuim de ceva vreme si nimik
si de asta am facut acum si un test de ovulatie si mai fac si analiza aceea in ziua 21
am avut un chis , sa spart si acum am unii mai mici , DR mi-a zis sa nu imi fac porbl de la ei , sa imi verific tropelel si ovulatia
eu stiu ca atunci cand ovulezi ai si anumite stari de ex : tem crescuta , te doare capul , iti curge mi multa secretie .....lucruri ce mi s-au intamplat , mai ales astazi
imi este asa calc , parca as avea febra interioara si in birou nu e asa cald , colegele imi zic ac sunt in calduri