BrancaUrsului nu a mers,Diane mi-e frica
-
0 0Buna, Sunt Claudia
Am probleme cu ciclu, de vreo 2 ani, inaite avand ciclul normal. Am luat anticonceptionale Desorele 6 luni, timp in care mi-a venit, dupa care nu mi-a mai venit 5 luni. Din care 3 am luat Tinctura de Branca Ursului, am aflat de ea tot din forum (nu stiu insa daca am luat cum trebuie, eu luat de 2-3 ori pe zi o lingurita intr-o jumatate de cana de apa, daca poate sa-mi spuna cineva daca e ok). in fine dupa cele 3 luni, tot nu mi-a venit ciclul. Am fost la doctor, am facut ecografie (nu am chisturi, am doar uterul foarte mic si a spus ceva de genul ca membrana uterului arata ca si dupa ciclul - disfunctie hormonala) si bineinteles mi-a dat reteta cu Diane 35, pe care am si inceput sa le iau de vreo 5 zile. Tocmai am citit subiectul cu efectele negative ale pastilelor si acuma mor de frica, nu stiu ce sa fac
Va rog mult sa ma ajutati.
Am auzit ceva de argila de la avy
Plese am 20 de ani si as vrea si eu un copil, bineinteles nu acum, dar mai tarziu
Va pup dulce -
eu probleme cu ciclul nu am avut pana acum,dar eu zic ca nu trebuie sa-ti fie frica de pilulele pe care le iei atata timp cat ti le-a prescris doctorul.dar tu poti sa te mai duci o data la doctor si sa-i spui ce ai citit despre ele si sa-l intrebi daca ti le-a prescris bine.daca da eu nu mi-as mai face griji.te pup
-
si inca ceva:fiecare medicament are efectele lui negative sila fiecare persoana actioneaza diferit.unele au efecte negative,unele nu,de la acelasi medicament.daca ar fi sa citesti de pe prospectul fiecarui medicament efectele negative si sa asculti pe unii si pe altii ce au patit,n-ai mai lua deloc medicamente.
-
Da, aici ai dreptate intradevar ar trebuie sa merg la un cabinet de planning familial, insa nu stiu daca cu pastilele o sa rezolv ceva. ok, o sa-mi vina ciclul atata timp cat iau pastilele dar dupa aceea. Adica eu tot nu tratez cauza si anume disfunctia. ?Nu stiu daca intelegi. Mie teama sa nu iau un an de zile pastile, ca apoi sa ma trezesc in aceeasi situatie
Te pup dulce de tot