pot intrerupe anticoncept. definitiv?
-
2 Dec 2007, 13:420 0Dupa 1 sapt de stari aiurea rau,cosuri si mai multe(desi asta era motivul pt care luam Yasmin)si,mai ales,dupa cate am citit pe forumuri diverse,m-am gandit ca poate ar fi mai bine sa o las balta cu pastilele antibebe,atata vreme cat nici macar nu le iau pt ce sunt ele recomandate-contraceptia.
Este in regula oare?Am sa vb cu ginecologul meu,dar dat fiind ca astazi este duminica,nu am cum sa sun. -
3 Dec 2007, 00:35Poti intrerupe tratamentul oricand.
Poate ca ar fi bine sa cauti special ceva pentru acnee...
Si mie mi-a recomandat ginecologul Yasmin ca antibebe...cica ar avea cea mai mica doza de hormoni...inca nu am inceput sa iau, asa ca nu as sti sa iti zic efecte negative...Insa poti renunta oricand la ele!
Numai bine!
Pupicei! -
3 Dec 2007, 01:33Intr-adevar poti renunta la ele ,dar numai dupa ce termini toata folia.Asta iti spun sigur ,sigur!Asa mi-a zis medicul meu ginecolog cand am inceput sa iau anticonceptionale.Daca o sa intrerupi pe la mijlocul foliei, o sa sa-ti vina menstruatia si o sa fie foarte abundenta.Mie atunci chiar mi-a zis ,ca oricum mi-ar fii sa tremin toata folia.Acum tu faci cum crezi!
-
3 Dec 2007, 03:59Va multumesc pt rasp!Da,intre timp m-am docum.si eu si,intr-adevar,trebuie terminata folia

Din pacate asta e unica solutie pt cosuri,pt k problema mea cu acnee vine din interior,asa mi s-a spus.Am incercat tot felul de creme,chiar si antibiot.dar toate au dat rezultate pe timpul tratamentului sau nici macar